Golden GREEN NATURE 24k GOLD 24 órás kozmetikum család – ÚJ TAGGAL BŐVÜL: INTENZÍV POFESSZIONÁLIS MASSZÁZSKRÉM arcra és dekoltázsra

"LUXUS A KOZMETIKÁBAN, ARANY A BŐRÖN!"

24k GOLD kozmetikum család

A Luxus és Elegancia képviselője

 

Az arany szépítő, ráncmélység csökkentő hatása annak köszönhető, hogy 200-szor annyi vizet képes megkötni, mint a saját súlya, így könnyen beépül a bőrsejtek közé és hidratáló, tápláló ásványi anyagokat, nyomelemeket képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, amik elősegítik a sejtek teljes megújulását és optimális működését. Hatékony összetétele mellett új generációs Neuropeptid (Acetyl Hexapeptide-8) és Genopeptid (Acetyl Hexapeptide-51 Amid) hatóanyagai késleltetik a bőr öregedési folyamatait, azonnali látványos eredményt biztosítva.

 

Már az ősi Egyiptomban is használták a szépítészetben az aranyat, Kleopátra is színaranyból kevert pako­lásokkal tartotta fiatalosan bőrét. De vajon miért? Hisz akkor még nem voltak reklámok, nem volt egy termék mögött marketingstratégia. Akkoriban valóban csak azt használták a hölgyek, amik ténylegesen, látványosan működtek és eredményt hoztak bőrük ránctalanításában és hidratálásában. Nem véletlenül használták az aranyat már ősidők óta, hisz az arany az öregedő bőr első számú segítője, bőrfiatalító hatással bír, segít eltüntetni a ránco­kat, az apróbb bőrhibákat, a pigmentfoltokat, az öregedési foltokat is látványosan halványítja.

A termékcsalád ÚJ taggal bővül:

 24k GOLD for 24 Hour

INTENZÍV PROFESSZIONÁLIS MASSZÁZSKRÉM

arcra és dekoltázsra

 

24k Arany • Növényi hialuron • Növényi őssejt • Acetyl Hexapeptide-51 Amid

  • Acetyl Hexapeptide-8 • Acerola C- vitamin

Új generációs „genopeptiddel” és neuropeptiddel gazdagított lágy masszírozó krém, amely összetevőinek köszönhetően jól csúszó közeget biztosít a masszírozáshoz. Különleges hatóanyaga, a 24k arany saját súlyánál 200-szor! több vizet képes megkötni, így könnyen beépül a bőrsejtek közé. Serkenti a bőr kollagéntermelését, feszesít és rugalmasít, támogatja a szervezet gyulladáscsökkentő folyamatait, serkenti a vér- és a nyirokkeringést. A benne levő C-vitamin halványítja az öregségi-, és pigmentfoltokat, a szem alatti sötét karikákat. Neuropeptid és genopeptid összetevői látványosan csökkentik a ráncok mélységét, a növényi hialuron és őssejt sejtmegújító, bőrfeszesítő hatásúak. Professzionális, speciális és intenzív kezelést nyújt.

Vásárláshoz kattints IDE!

 

Termékeink vásárlásáért és akcióinkért látogass el Webáruházunkra:

 

www.stellabeauty.hu

Termékeink, újdonságaink részletes leírását tekintsd meg a

www.stellazrt.hu/ujdonsagok weboldalon!

Kövessen minket

facebook