MEGJELENT! LEGÚJABB FODRÁSZINFÓ CIKK- KARÁCSONYI ÚJDONSÁGOK TÁRHÁZA A STELLA KÍNÁLATÁBAN

KARÁCSONYI ÚJDONSÁGOK TÁRHÁZA A STELLA KÍNÁLATÁBAN

A novemberi időszakban már mindenki életében elindul a karácsonyi hajrá, még akkor is, hogyha távolinak érezzük az ünnepek almás-fahéjas illatban pompázó hangulatát. Fodrász szakemberként ilyenkor érdemes lesben figyelni a professzionális márkaképviseletek ajánlatait, mert szuper kínálattal várják az érdeklődőket. Mi már mutatunk is egyet, íme a STELLA karácsonyi újdonságainak tárháza!

Exkluzív hajápolók és hajformázók a Stella kínálatában

Számos új kozmetikum mellett, az idei évben a STELLA professzionális fodrászati újdonságokban is bővelkedett, amelyekkel az őszi vásárok keretében lepte meg vevőit.  Mindemellett megjelentek a 2021-es év divatfrizura ajánlatai is, amelyet a SUBRINA Professional csapatával dolgozott ki. Ennek értelmében a jövő év slágere, az enyhén hullámos, és a göndör hosszú haj lesz a hölgyek esetében. Ezeknek a lookoknak az elkészítéséhez szinte egy komplex eszközarzenált sorakoztatott fel a STELLA, miközben nagy gondot fordított a napjainkban divatos férfi haj-, bőr- és szakállápolásra is. 

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_8

Kiemelt termékek között érdemes megemlíteni a férfi mélytápláló, ráncmélységcsökkentő szérumot, a koffeines FOR MEN férfi kozmetikumcsaládot, illetve a KIEPE FUEL és DIAVEL új hajvágó és kontúrvágó gépeit.

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_20

ÉRDEMES TOVÁBBÁ MEGISMERKEDNED A

  • MONSTER CUT új csapágyas, japán acél ollóival, amelyek ergonomikus kialakításuknak, és a forgó részben elhelyezett csapágyaiknak köszönhetően képesek könnyedebbé, precízebbé és gyorsabbá varázsolni a hajvágási folyamatot.
  • NANOTECH trendi, hőre színeződő hajkefe újdonságaival.

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_18

Vedd figyelembe továbbá a KIEPE új hajszárítóit és hajvasalóit, amelyek arany, ezüst, rose gold, és fekete pompázatos színekben is elérhetők:

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_19

Az idei évben a SUBRINA is sok újdonságot vonultatott fel a STELLA őszi partnertalálkozóin. Bemutatkozott a SUBRINA Style néven megújult HAIR-CODE család, szenzációs kül- és beltartalommal, valamint az új SUBRINA PLEX LIGHTENER, a 7 árnyalatot világosító kék alapú, regeneráló, ápoló hatású, porzásmentes, egyedi összetételű szőkítőpor is. Ezentúl megjelent a PHI SPECIAL MASZK is, amely minden hajtípusra alkalmazható, ráaadásul gazdaságos kiszerelésben elérhető. Fehérjékben gazdag összetételével megkönnyíti a haj kifésülését, és csillogó fényhatást kölcsönöz a hajnak.

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_3

SUBRINA ÚJDONSÁGOK VÁSÁRLÁSÁHOZ KATTINTS IDE! 

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_2

A GA.MA ezévi sikerterméke a szuperkönnyű, extra gyors IQ professzionális, digitális okos hajszárító, valamint a hosszú hajak gyors szárítására kifejlesztett szénkefementes világújdonságnak számító JMW PHANTOM és AIRJET. Ezek a fodrászeszközök egytől-egyig nagy sikert arattak a STELLA kereskedő partnereinek, illetve a szakmai közösségeinek körében egyaránt. 

GA.MA IQ HAJSZÁRÍTÓ VÁSÁRLÁSÁHOZ KATTINTS IDE! 

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_11

JMW HAJSZÁRÍTÓK VÁSÁRLÁSÁHOZ KATTINTS IDE!

Nézz szét a STELLA bővített katalógusában is!

Bízunk abban, hogy a STELLA újdonságként forgalomba hozott termékei és eszközei a szakmai körökben további sikert aratnak a karácsonyi időszakban is! Ennek érdekében érdemes feltérképezned a márkaképviselet újdonságokról szóló tájékoztatóját bővebben is, amelyet megtalálsz a www.stellazrt.hu oldal katalógus menüpontjában!

BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASS EL A STELLA WEBOLDALÁN AZ ÚJDONSÁGOK MENÜPONTRA, AMELYNEK AZ ELÉRÉSÉHEZ KATTINTS IDE!

STELLA elérhetőségek:

RENDELÉSFELVÉTEL: info@stellabeauty.hu

WEBÁRUHÁZ: www.stellabeauty.hu

ÉRDEKLŐDÉS: ertekesites@stellart.hu

TELEFONSZÁM: +36-30-820-3203

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: STELLA Zrt.

Kövessen minket

facebook