Egyedi Újdonság a STELLA hajápoló palettáján

Egyedi Újdonság a STELLA hajápoló palettáján "a természet jegyében"

SP PREMIUM bio hajápoló és a natúr hajfesték család
 • ammóniamentes natúr ● dermatológiailag tesztelt ● hipoallergén

Miért egyedi, kinek ajánlott, miért különleges az SP PREMIUM család?kérdeztük Kászonyi Gergely Fodrász Mestertől

„Ezt elsősorban azzal tudom indokolni – mondta Gergely -, nincs, vagy csak nagyon kevés olyan hajfesték van, ami természetes összetevőket tartalmaz, dermatológiailag tesztelt, további előnye az, hogy bio összetételű samponnal, balzsammal és ammóniamentes szőkítőporral és egyéb természetes ápoló kiegészítőkkel is rendelkezik.
A SUBRINA SP PREMIUM termékek, egyediek abban is, nem tartalmaznak ammóniát,  PPD-t, parabént, ethanolt, paraffint, formaldehid-felszabadítókat, szilikont és illatanyagokat.

Az SP PREMIUM természetes, ammóniamentes hajfestékeket és a bio hajápolókat elsősorban:

 • a legérzékenyebb, allergiára hajlamos fejbőrűeknek ajánlom, valamint azon vendégeknek, akik féltik, óvják hajukat a környezeti és vegyi ártalmaktól.
 • Lévén, az SP PREMIUM család az egyedi összetevőinél fogva maximálisan megóvja a hajat, javítja a haj struktúráját, fokozza a hajszín tartósságát egyedi, teljesen natúr összetevőivel és a bio hajápolóival.”

Egyedülálló különleges hajfesték, nem csak ammóniamentes, hanem gondosan kiválasztott árnyalatai révén, igen sokoldalú lehetőséget nyújt a fodrászoknak és allergiára hajlamos vendégeiknek, és ez mellett minden hajfestési igényt ki tud elégíteni, akár 100%-os ősz hajfedéssel. Ez a 60 ml-s krémes hajfesték 3 szintig és tónusig biztosítja a haj világosítását, egyetlen egyszerű lépésben. Az öt természetes tápláló vaj és olaj összetevőivel intenzív, több dimenziós, elképesztő színhatást is lehet varázsolni a hajnak, melynek eredménye már az első festés, és hajápolás után szemmel látható és tapasztalható, a bio hajápolóival pedig maximális védelmet képes nyújtani a haj számára.

A SUBRINA SP PREMIUM szűkebb palettával és varázslatos színvilággal, és árnyalatokkal rendelkezik:

 • ammóniamentes, hipoallergén, dermatológiailag tesztelt hajfesték
 • 32 és 12 kikeverhető árnyalattal
 • 100 % ősz hajfedéssel
 • 1:1 keverési aránnyal

Nagyon lényeges betartani az alkalmazás során, hogy a SUBRINA SP PREMIUM hajfesték csak a saját, természetes festékeivel és alábbi előhívóival keverhető.

 • SP PREMIUM KRÉMHIDROGÉN ELŐHÍVÓI
  Teljesen természetes olajok
  összetevőivel készültek, kifejezetten, a legjobb eredmény elérése érdekében, kombinálva a SUBRINA PROFESSIONAL PREMIUM ammónia mentes hajfestékkel, fokozza a hajfesték funkcióját, megőrzi a haj természetes állagát, regenerálja azt, tartós színt, maximális védelmet, fényt kölcsönöz a hajnak.

Alkalmazása:

2,5 %

tökéletes vékonyszálú és finom hajszerkezethez; sötétebb vagy „tone –on - tone
festéshez

5,5%

tökéletes vékonyszálú, sötétebb (szín a színben) festéshez. Alkalmas: 1-2 szín világosítására és akár 100% ősz hajfedésre, ezen erősségű, 5,5%-os oxyd alkalmas minden színárnyalathoz és szőkítéshez is.

11,5%

tökéletes erős, vastag szálú hajszerkezethez. Alkalmas 2-3 szín világosítására, akár 100% ősz hajfedésre.

 

A fodrászok számára különös jelentőséggel bír az, hogy az SP PREMIUM alkalmazásával lehetőségük nyílik az allergiára hajlamos vendégek hajának ápolására, festésére, és árnyalására is.

 • Az SP PREMIUM LIGHTENER szőkítőpor
  porzás- és ammóniamentes
  hajszerkezettől függően 6 árnyalatig történő világosítást tesz lehetővé,minden szőkítési technikához alkalmazható, még a kreatívabb eljárásokhoz is, fólia nélkül.
 • Az előhívók mindegyike alkalmazható hajszerkezettől függően, a haj teljes hosszának világosításához a 2,5%-os vagy 5,5%-os előhívóval.
  Kiszerelés: 500 gr

 • SP PREMIUM bio regeneráló SAMPON  Bio kakaóvajjal és ceramidokkal
  A termék SLES FREE nem tartalmaz parabént, allergéneket,  ásványi olajakat.
 • Természetes eredetű bio kakaóvajat tartalmaz,  amely megakadályozza a nedvesség elvesztését  és megőrzi a haj rugalmasságát és lágyságát.
  Ceramidokkal kombinálva védi a haj kutikulát és helyreállítja a haj természetes struktúráját.
  Kiszerelés: 250 és 1000 ml

 • SP PREMIUM KONDICIONÁLÓ  HAJBALZSAM bio összetevőkkel és ceramidokkal
  A termék SLES FREE nem tartalmaz parabént, allergéneket,  ásványi olajakat.

  Természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz:  kakóvajat, mangóvajat, sheavajat, kókuszolajat  és kukui olajat.
 • Ezen hatóanyagok  gondoskodnak a haj maximális védelméről, hajfestés utáni ápolásáról és megvédika haj kutikulát. A ceramidok helyreállítják
    a haj természetes struktúráját.
 • A 250 ml-s kiszerelésben a használata otthoni hajkondicionálásra kifejezetten ajánlott a két szalonkezelés közötti időszakban, melynek alkalmazása csillogó, ragyogó, ápolt, egészséges hajat eredményez.
  Kiszerelés: 250 és 1000 ml

 • SP PREMIUM MASK
  Intenzív maszk, amely természetes egyedi összetevőivel táplálja a hajat, zsírosodás nélkül helyre állítja annak lágyságát, ápolja a száraz hajat, segíti megőrizni a haj nedvesség tartalmát és ezáltal megőrzi a haj egészséges állagát.

  Kiszerelés: 150 ml

 • SP PREMIUM TREATMENT
  A prémium termékek exclusive kiegészítője, kitűnő védelmet biztosít nemcsak a haj, hanem a bőr számára is.

  Exclusive maszk és testápolóvaj is egyben. 5 féle
  tápláló vajat és olajat tartalmaz, melynek összetevői intenzíven hidratálják, és táplálják a hajat és a bőrt egyaránt. Kiválóan alkalmas a száraz, sérült bőr kezelésére, táplálására.
  Kiszerelés: 100 ml

„Egy hajvágás és két frizura készítési metodikával”  STEP-BY STEP  alkalmazását a Fodrászinfó következő, februári számában találod.

                                                                                                                                          

 • A STELLA ONLINE NYÍLTNAPJÁN - amely február hónap második felében kerül megrendezésre - pedig elsajátíthatod az SP PREMIUM hajfestés, hajápolás és a 2021. évi frizura készítés, hajvágás technikáját.
 • Várjuk jelentkezésedet az ONLINE Nyíltnapra az info@stellart.hu címen, amit a - vírus helyzet függvényében - a STELLA EXTRA Referencia szalonjának (Budapest, Hegedűs Gyula utca 8) emeletén élőben is megrendezünk. Minden jelentkezést írásban visszaigazolunk.
  Információ az időpontról 0630-820-3203
 • SP PREMIUM Kipróbálási próbacsomagot most igen kedvező bevezető áron rendelheted meg plusz ajándék akcióval a www.stellabeauty.hu webáruházon keresztül.
 • A KEZDŐCSOMAG összetétele: 6 db SP PREMIUM dermatológiailag tesztelt hajfesték, AJÁNDÉK hozzá 1 db SP PREMIUM 5,5% Krémoxid  (1000 ml), plusz 5% extra kedvezmény.
 • Részleteket, árakat megtekintheted a www.stellabeauty.hu oldalon.


 • CSATLAKOZZ a legmagasabb hajvédelmet biztosító, mentes hajápolókkal és hajfestékekkel dolgozó szakemberek táborához, mellyel elérheted a vendégeid minden eddiginél nagyobb elégedettségét.
 • IGÉNYELJ a Stellától Prémium Törzsvásárlói Klubkártyát, ami további igen kedvező vásárlási lehetőséget, jelentős árkedvezményeket biztosít a STELLA által forgalmazott összes termékekből, további kedvező feltételekkel.
  Információt személyesen a fenti mobilszámon adunk.

 

 • IRATKOZZ FEL ÉS REGISZTRÁLJ hírleveleinkre a info@stellart.hu e-mail címen, hogy első kézből értesülhess újdonságainkról,
 • akcióinkról, step-by-step oktatásainkról, rendezvényeinkről, nyíltnapjainkról, szakmai versenyeinkről,
 • amelyeken a Prémium Törzsvásárlók díjmentesen vehetnek részt - a kedvezményes  vásárlás mellett- , és biztosítjuk  a Frizura Divat Trend Magazinok megküldését is.

Forrás: https://fodraszinfo.com/

         

WEBOLDALUNK:

https://stellazrt.hu/

Kövessen minket

facebook