STELLA NYÍLT NAP

STELLA SZAKMAI NYÍLT NAP - 2019.11.04. - Jelentkezz!

Legyél te is naprakész, sajátítsd el a legmodernebb technikákat, nemzetközi trendeket és nyújtsd vendégeid számára maximumot! Tanulj a szakma legjobbjaitól és vásárolj be extra kedvezményekkel a STELLA őszi tanfolyamain!

A STELLA Zrt. sok szeretettel vár TÉGED is fodrász és kozmetikai szakmai nyílt napjára, ahol első között értesülhetsz a 2019/2020-as megújult gyakorlat orientált oktatásprogramjairól. Színvonalas szakmai bemutatókkal, új hajvágás technikai irányzatokkal, számos exkluzív termékkel és kezeléssel, széleskörű árukínálattal és óriási árkedvezményekkel várunk.

PROGRAM – 2019/2020-as TREND ÚJDONSÁGOK

Divatfrizurákban

Hajvágásban

Hajfestés technikákban

Barber - haj és szakáll ápolásban

Kozmetikai kezelési eljárásokban

Legújabb fejlesztésű kozmetikai termékekben

Új eszközökben, kozmetikai készülékekben

Szalon berendezésekben

Előadóink:

  • Kászonyi Gergely világbajnok IV. helyezett mesterfodrász, hétszeres magyar bajnok,
  • Nagy-Pál Máté a STELLA sztárcsapat oktató mesterfodrásza
  • Wajandt Barnabás a STELLA-SUBRINA sztárcsapat oktató mesterfodrásza, az Open Europe Cup verseny 6x-os győztese
  • Fórizs Nikoletta a STELLA-SUBRINA sztárcsapat oktató mesterfodrásza
  • Bagóné Horváth Katalin a STELLA kozmetikai oktatási vezetője

A reneszánszát élő BARBER Stlye szakáll és frizura divat igényeire reagálva megszületett a Golden Green Professional VitaStyle FOR MEN termékcsalád, amit speciálisan a haj és a szakáll, valamint a férfi arcbőr ápolásához fejlesztettünk ki.

Kozmetika terén bemutatásra kerül a STELLA legújabb fejlesztésű Golden Green NATURE 24K GOLD exkluzív termékcsaládja, valamint a STELLA legújabb kozmetikai készülékei is, mint például a professzionális csúcstechnológiás LUXCEAR Visage vagy a MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ készülék 5:1-ben RÁDIÓFREKVENCIÁS és 6 féle fényterápiás hatással.

RÉSZVÉTELI DÍJ: INGYENES – de regisztrációhoz kötött.

Helyszín: STELLA Oktatási Stúdiója I-II. emelet

Cím: STELLA Zrt. 1142 Budapest, Szőnyi út 42.

A NYÍLT NAPON résztvevőknek egy hasznos és praktikus 2020-as előjegyzési naptárat ajándékozunk, valamint 15 % kedvezménnyel vásárolhatnak a STELLA teljes árukínálatából és újdonságaiból.

Legyél törzsvásárlónk és vásárolj egész évben kedvezményesen, valamint törzsvásárlóinknak az aktuális tanfolyamaink árából 15% kedvezményt biztosítunk!

 

Bővebb információ:  

E-mail: marketing@stellart.hu
Telefonszám: 06-1-470-5083

Mobil: 06-30-537-9574

(A műsorváltozás jogát fenntartjuk)

Jelentkezés

* Kötelező kitölteni

Értesüljön oktatásainkról, aktualitásainkról és ajánlatainkról első kézből az alábbi módok közül választva:

Hozzájárulásával tudomásul veszi, hogy azt bármikor visszavonhatja az info@stellart.hu email címen vagy telefonon, a +36 30 985-7649 elérhetőségen. További információk adatvédelemről a https://stellabeauty.hu/adatvedelem oldalon.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Kövessen minket

facebook