TAVASZI SMINKTREND FELSŐFOKON A STELLÁBAN! - MAKE-UP DAY with DOMINIQUE ROBERTS - 2020.03.09.

Legyél te is naprakész, sajátítsd el a legmodernebb technikákat, nemzetközi trendeket és nyújtsd vendégeid számára maximumot!


CATHERINE ARLEY - LOOK & LEARN
TAVASZI SMINKTREND FELSŐFOKON

MAKE-UP DAY with DOMINIQUE ROBERTS

IDŐPONT:  2020. március 9. Hétfő (10-16 óráig)
HELYE: STELLA Szakáruház (1142 Budapest, Szőnyi út 41.) II. emeleti stúdió
Ismerd meg a Catherine Arley "DAY and NIGHT hologramm metal effect" tavaszi színvilágát és a tökéletes sminkelés technikáját arcformák, arckarakter egyéniség szerint.
  • Tökéletes alapozás lépései:  színelmélet - színek harmoniája - arcformák szerinti kontúrozás- formakorrigálás - árnyékolás
  • Szemöldökformázás, szemforma korrigálás: nagyítás, kicsinyítés, összehúzás, kiemelés szabályai
  • Rúzsozás, szájkörnyék 3D-s kiemelése, kontúrozása
  • Tus és ecsetek szakszerű alkalmazása, szakszerű kiválasztása

RÉSZVÉTELI DÍJ:   40 000 Ft helyett,  30.000 Ft* 

A részvétei díjat kizárólag előre, átutalással lehet kiegyenlíteni. Az utalási adatokat a regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailben kapod meg, a számlát pedig egy külön e-mailben küldjük el. 


A regisztráció kizárólag a részvételi díj beérkezésekor válik érvényessé, amennyiben a jelentkezést követő 5 napon belül nem érkezik meg az utalás, töröljük a regisztrációt.

Helyek csak korlátozott számban érhetőek el!

ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL KÉSZÜLÜNK!

30% kedvezmény Catherine Arley termékekre,

15% kedvezmény a STELLA professzionális kozmetikumaira!


"Gyöngyökbe zárt pigmentek" Golden Green Ráncfeltöltő, bőrkiegyenlítő SMINKBÁZIS GENOPEPTIDDEL

Stimulálja a bőr természetes önjavító folyamatait, hidratálja a kötőszöveti kollegén és elasztin rostokat. Feszesebb, fiatalabb bőrképet eredményez, valamint kiváló sminkalapot biztosít.


"LUXUS A KOZMETIKÁBAN, ARANY A BŐRÖN!"
Golden Green NATURE 24k GOLD termékcsalád 

Az arany szépítő, ráncmélység csökkentő hatása annak köszönhető, hogy 200-szor annyi vizet képes megkötni, mint a saját súlya, így könnyen beépül a bőrsejtek közé és hidratáló, tápláló ásványi anyagokat, nyomelemeket képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, amik elősegítik a sejtek teljes megújulását és optimális működését. Hatékony összetétele mellett új generációs Neuropeptid (Acetyl Hexapeptide-8) és Genopeptid (Acetyl Hexapeptide-51 Amid) hatóanyagai késleltetik a bőr öregedési folyamatait, azonnali látványos eredményt biztosítva.

CSATLAKOZZ A  DEKORKOZMETIKAI SZALONLÁNCHOZ,
értékesítsd a profi minerál alapú, mikropigmentes make-up termékeket  szolgáltatásod árába építetten, légy tagja oktatócsapatunknak!


Részletes információkért érdeklődj a rendezveny@stellart.hu
 e-mail címen vagy a +36 1 470-5083-as telefonszámon.

Jelentkezés

* kötelező mező

Értesüljön oktatásainkról, aktualitásainkról és ajánlatainkról első kézből az alábbi módok közül választva:

Hozzájárulásával tudomásul veszi, hogy azt bármikor visszavonhatja az info@stellart.hu email címen vagy telefonon, a +36 30 985-7649 elérhetőségen. További információk adatvédelemről a https://stellabeauty.hu/adatvedelem oldalon.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Kövessen minket

facebook