VITAPLEX No1 és VITAPLEX No2 hajszerkezet újjáépítő gyorsregenerálók

A STELLA VitaColor Lux család legújabb fejlesztésű tagjai a VITAPLEX No1 és VITAPLEX No2 hajszerkezet újjáépítő gyorsregenerálók. védi és javítja a haj szerkezetét vegyszeres kezelések alatt, a hajfestés alatt fokozott védelmet nyújt a fejbőr és a haj számára.

HAJFESTÉS: Miután kikeverte a megfelelő festéket a tálban, adjon hozzá 10 ml-enként 1ml VITAPLEX 1-et. Szupervilágosítók esetében használja (1:2 arányban) és 10 ml-enként adjon hozzá 2 ml VITAPLEX 1-et. Hagyja hatni szokás szerint, majd öblítse ki és mossa meg samponnal. A még nedves hajon alkalmazza a VITAPLEX 2-est a haj hosszának függvényében és hagyja hatni legalább 5 percig.

SZŐKÍTŐ ELJÁRÁS: szőkítés, melírozás, balayage. Keverje össze a szőkítőport a krémoxiddal, majd adjon hozzá 8 ml VITAPLEX 1-est minden 30 g szőkítő porhoz. Vigye fel a kikevert szőkítőt, hagyja hatni, majd mossa meg samponnal.

A még nedves hajon alkalmazza az VITAPLEX 2-est és hagyja hatni legalább 5 percig.

INTENZÍV HAJERŐSÍTŐ KEZELÉSKÉNT: - vegyszeres kezelések nélkül

Keverjen össze a VITAPLEX 1-esből és VITAPLEX 2-esből 15-15 ml-t. A samponos hajmosást követően vigye fel a nedves hajra a hajgyökerektől a hajvégekig és helyezze hőforrás alá (klimazon) 5-10 percig, a sérült hajrostok mértékének függvényében. A hatóidő elteltével alaposan öblítse ki. Ezt követően folytassa a kezelés második fázisát a VITAPLEX 2-vel, fésülje át a hajat a hajgyökerektől a hajvégekig és hagyja hatni 2-3 percet. Végül mossa ki alaposan és szárítsa meg a hajat.

VEGYSZERES HAJKIEGYENESÍTÉS: Keverjen össze 15 ml VITAPLEX 1-est 50 ml hajki­egyenesítő krémmel.

DAUEROKNÁL: Kövesse szabályos dauerolási folyamatot, alkalmazzon egyenletesen 30 ml-t a VITAPLEX 1-ből, a hajgyökerektől a hajvégekig és hagyja hatni 10 percig. Alkalmazza a VITAPLEX 2-est előzetes öblítés nélkül a hajgyökerektől a hajvégekig és hagyja hatni 5 percig.

RÉSZLETEK a szórólapon.

Kövessen minket

facebook