Újdonság - MesoComplex Décolleté ampulla és szérum

Újdonság - MesoComplex Décolleté ampulla és szérum

content/ujdonsgok/decollete.jpg

ÚJDONSÁG - MesoComplex és MesoVital DEKOLTÁZS, NYAK, MELLKEZELŐ SZÉRUM ÉS AMPULLA

Lady  Stella  MesoComplX  DÉCOLLETÉ CONTROL  ampulla ÉS SZÉRUM Dekoltázs-,nyak-, mell bőrének a feszesítésére

A korszerű kozmetikai kezelésekből, ma már nem maradhat ki a dekoltázs-, nyak-, mell bőrének ápolása sem!

Ennek az igénynek eleget téve a Lady Stella professzionális kozmetika kollekciót tovább fejlesztve a Stella cég, egy magas mikrobiológiai tisztaságú és hatóanyag tartalmú új terméket alakított ki. A Lady   Stella  MesoComplEX  DÉCOLLETÉ  kozmetikumok a dekoltázs-,nyak-, és a mell bőrének, feszesítő kezelésére kifejlesztett komplex hatású kozmetikumok.

Mint a gyakorlat is bizonyítja, hogy a nyak és a dekoltázs bőre a legérzékenyebb. A megereszkedése, ráncosodása még az arc bőrénél is gyorsabb megy végbe sőt, azon minden nem kívánt eltérés, a bőr megereszkedése, elzsírosodás, igen látványos.

A változatos kezelési megoldást kínáló, szérumból és ampullából álló kozmetikumok, innovációs díjat nyert növényi aktív hatóanyagokat tartalmaznak, mint például a fisetin és a frambinone. A két különleges komponens, egymás hatását erősítve – a kezelt területeken 24 órán keresztül képes fokozni a bőranyagcserét. Gátolják a sejtekben a felesleges zsírfelhalmozódást és nagyfokú bőrfeszesítő hatást  fejtenek ki. A magas koncentrációban jelenlévő antioxidáns Q10 és a növényi hialuron, a biztosítja a bőrszövet teljes rejuvenációját.

A Lady Stella Mesocomplex Décollété Control ampulla és szérum használatát, elsősorban a dekoltázs-, nyak-, és a mell bőrének Anti Aging kezelése javasoljuk.

Lady Stella Mesocomplex Décollété Control ampulla, alkalmas a professzionális elektroporációs, ultrahang és iontoforézis, illetve az otthoni használatra szánt Touch Beauty elektrokozmetikai készülékekhez is. A nanotechnológiás előállításnak köszönhetően, manuális masszázskezelésekhez is kiválóan alkalmazható, mert hatóanyagai tökéletesen felszívódnak. A növényi hialuronsav tartalom biztosítja a bőr rugalmasságát, a ráncok kitöltését és a bőröregesés hatékony gátlását. Parafin és parabén-, illat- és mesterséges színezékmentes.

 A Lady Stella Mesocomplex Décollété Control ampulla és szérum kiválóan illeszkedik a Lady Stella Meso Comolex – tűnélküli mezoterápiás és a Lady Stella Derm Pen arckezelések rendszerébe de, önálló manuális kezelésként is alkalmazható.

Azonban fontos a kezelési sorrend alkalmazása: Manuális kezelés esetén:

Bőr letisztítása, peelingezése, szérum és ampulla alkalmazása, bőrbe vitele, csak azután ajánlott a masszírozás, pl. Lady STELLA MÉLYTÁPLÁLÓ masszázskrém kiválóan alkalmas arc-, nyak- és dekoltázs – mell masszázshoz vagy a Lady STELLA bőrfeszesítő masszázskrém vagy azok együttes alkalmazása

  • HATÓANYAGOK: Fisetin* Frambinone* Q10* Hyaluronic acid* mikrobiológiai tisztaságú Flavonoidok.
  • A kezelés hatásfoka, professzionális, - vagy az otthoni ápolást megkönnyítő - elektrokozmetikai készülékek használatával tovább növelhető.

A kezelés menete gépi kezelés esetén:

  1. A dekoltázs-,nyak-, mell bőrének letisztítása: válasszuk, a bőr állapotának legmegfelelőbb Lady Stella kozmetikumot, pl.: Meso Complex arctej és tonik; Lady Stella Argireline arctej és tonik; Lady Stella Youthe Active arctej és tonik
  1. Lady Stella Décollété Control ampulla bőrbe juttatása: mezoterápia, ultrahang vagy iontofprézis kezeléssel. Abban az esetben, ha a manuális masszázst alkalmazunk az ampulla bejuttatására, javasoljuk, hogy először masszírozza be az ampullát, majd annak teljes felszívódása után a – tovább masszírozáshoz – alkalmazza a Lady Stella Mélytápláló masszázskrémet.  A masszázs befejezése után, a maradék krémet a bőrtisztításhoz alkalmazott Lady Stella tonikkal távolítsuk el a bőrről.
  1. Befejező ápolás: A kezelt területet simítsuk át 2-4 milliliternyi Lady Stella Décollété Control Szérummal

     A tartós eredmény elérése érdekében, kúraszerű alkalmazás ajánlott.

Kúrajavaslat: az alapkúra 4-6 kezelésből áll, - de akár 10-12 kezelésre is szükség lehet - amit hetente 1-2 alkalommal végezzünk el. A kúra igény szerint hosszabbítható, a legjobb eredményt 14-16 kezeléssel érhetjük el. A kezelt állapotot a bőr hosszan megőrzi.

Otthoni ápolás kozmetikus javaslata szerint: reggel és este megtisztított bőrt - masszírozzuk át, 4-8 milliliternyi Lady Stella Mesocomplex Décollété Control szérummal. A hatás fokozása érdekében, hetente egy Lady Stella Mesocomplex Décollété Control ampulla és 5-6 milliliternyi Lady Stella Mélytápláló masszázskrém bemasszírozása javasolt. a TOUCH BEAUTY Microcurret facial device TB 1587 - micro masszázs, otthoni elektrokozmetikai készülék alkalmazásával.

A termékek bővebb leírását és árát IDE kattintva megtekintheti!

Kövessen minket

facebook