Lady Stella DERM TOUCH professional

content/márkáink_2018/dermt_1.jpg

a legújabb fejlesztésű mitesszer-, seborrea-, akne kezelő szalonkozmetikum újdonságok, hatékony kezelést nyújtanak a problémás, -mitesszeres, -aknés, -seborreás bőrök kezelésére, valamint a két kezelés közötti, otthoni ápolásra is.

A család tagjai: - Fekete szappan, -Enzimes biológiai peeling gél, -Felpuhító mélytisztító krém, -Bőrfunkciót normalizáló szérum, -Pórusösszehúzó arcszesz, -Pórusösszehúzó pakolás, -Bőrfunkciót normalizáló ampulla, amelyekkel egy teljeskörű, szinte egyedülállóan hatékony szalonkozmetikai kezeléseket, kúrákat lehet végezni. A család egyedi összetevői antibakteriális hatásúak és mikrobiológiailag ellenőrzött tisztaságú 10%-os hatóanyag tartalmúak. A cyclodextrin, a teafaolaj, C-P-B vitaminok, citromsav, hamamelisz, bromelin, argánolaj, aloe vera kivonat, panthenol, urea, BHA segítségével soha nem látott eredményt lehet elérni. Előnyei: kíméletesen oldja az elhalt hámsejteket, szabályozza a faggyútermelést, csillapítja az aknés gyulladt bőrt, urea tartalma felpuhítja a bőrt, a kapszulázott teafaolaj a cyclodextrinnel normalizálja a bőrfunkciót, összehúzza a pórusokat, védelmet nyújt az UV ártalmak ellen, regenerálja a sejteket, mérsékli az érzékeny bőrre jellemző problémákat, leszárítja a pattanásokat.

A család otthoni használatra kifejlesztett tagjainak a két kezelés közötti időszakban történő alkalmazása maradandó és végleges eredményt biztosít.

Kövessen minket

facebook