STELLA VitaColor Lux

STELLA VitaColor Lux mikropigmentes, ammóniaszegény, gyümölcsolaj kivonatú hajfesték (100 ml) 75 árnyalat + 6 mixton 100 ml

A hajfestékek új generációja, luxus hajfesték

  • Egyedülálló, mikropigmentes és természetes összetevőivel, selyemprotein, karitévaj, egzotikus gyümölcskivonatok, algák, öregedést késleltető formulával, UV-szűrővel, minden eddiginél kíméletesebb hajfestést tesz lehetővé, a legnagyobb védő, ápoló hatást biztosítja a hajnak.

  • mikropigment technológia
  • ammóniaszegény 0,8%
  • GAZDASÁGOS Keverési arány: 1:2-höz szupervilágosítóknál 1:3-hoz
  • 100% őszhaj fedéssel brilliánsan ragyogó színhatást eredményez a mandula illatú oxidáló tej együttes alkalmazásával. A hozzá kifejlesztett LIQUID Hair, folyékony haj 4-5 csepp hozzáadásával szikrázóan tüzes csillogást, színintenzitást, ápolást kölcsönöz a hajnak.
  • Előnye: a kortex állományba hatolva a mikropigmentes technológiája segítségével hosszantartó színt kölcsönöz. UV szűrős összetételénél fogva megvédi a hajat a nap káros sugaraitól.
  • A STELLA VitaColor Lux OXIDÁLÓ TEJEK 1000 ml, 200 ml-s kiszerelés (20%, 30%, 40%-os)

speciális védelem, magas fényhatás

A STELLA VitaColor Lux mikropigmentes, ammóniaszegény hajfestéket, annak speciális, természetes, olajos kivonatai és összetétele, a kutikula záró és ápoló hatása miatt a saját TEJOXID-jával kell alkalmazni, amely védi, óvja a hajat a kiszáradástól, töredezéstől, a meghatározott pH értékével pedig visszaállítja a haj természetes rugalmasságát, az eredményesség érdekében ezért fontos az olajos, gyümölcssavas oxidálótejet alkalmazni a festéshez, szőkítéshez.

  • VITACOLOR LUX SZŐKÍTŐPOROK (500 g) (100 g)

Előnye: Pormentes, olvadó mikro granulátummal – alma kivonatos illattal – környezetbarát védelmet biztosítanak nemcsak a hajnak, hanem a fodrásznak is, mivel megóvja a szakembereket is a szőkítőpor belégzésétől, olvadó hatásánál, egyedi összetételénél fogva sárgulás mentes világosítást tesz lehetővé a VitaColorLux a hozzá kifejlesztett speciális oxidáló tej, színelőhívó alkalmazásával, a hozzá kifejlesztett Lady STELLA VitaLine folyékony haj, Liquid Hair, 4-5 csepp hozzáadásával. A hajnak fényt, csillogást, egészségének megőrzését biztosítja.

  • A VITACOLOR LUX színező melírpor (100 g)

Szőkít, színez, csíkoz, árnyal egy műveletben, szőkít és színez, ha kell, csíkozza a már festett hajtincseket, használata után a haj lágy és fényes marad.

 RÉSZLETEK a katalógus 68-69 oldalán

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook