Márkáink

content/márkáink_2018/szolo_1.jpg
2018. 07. 02.

, magas szőlőmagolaj tartalmával CSODAFEGYVER a bőr számára, ANTIOXIDÁNS, regenerálja a bőr kötőszövetét, javítja nagymértékben a petyhüdt bőr állapotát, gátolja a bőröregedés folyamatait, hidratálja a bőr mélyebb rétegeit, feszessé, rugalmassá varázsolja a bőrt, az értékes szőlőmagolaj, E, B, F vitamin összetevőivel

RÉSZLETEK a katalógus 40. oldalán

content/márkáink_2018/naturavita_1.jpg
2018. 07. 02.

kéz és lábápoló kozmetikumok, gyulladásgátló, bőrnyugtató hatású, értékes növényi összetevői feltöltik, feszesítik a bőrt, ezáltal a kéz puhává, ápolttá, a fáradt lábakat frissé és üdévé teszi.

RÉSZLETEK a katalógus 41. oldalán

content/márkáink_2018/rozsa_1.jpg
2018. 07. 02.

Rózsaolaj magas hatóanyag összetevői, értékes, egyedülálló rózsakivonata szinte évezredek óta gyógyír a bőr számára.

A DAMASZKUSZI RÓZSAOLAJ magával ragadó aromájával, a rózsa elixír gazdag mikroelemeivel már az első használat után visszaállítják a bőr egészséges fényét, rugalmasságát.

A testet, lelket felfrissítő antibakteriális összetevői alkalmassá teszik a gyulladt, érzékeny, extra száraz bőr hidratálására, kezelésére is úgy arc-, test-, mint fürdőkészítményei, parfümjei, dezodorjai, kellemes rózsa illattal árasztják el az egész testet. Hajápolóinak természetes és ellenállhatatlan összetevői is élettel töltik fel a hajszálakat és ápolják a töredezett, sérült hajakat is.

content/márkáink_2018/gyanta_1.jpg
2018. 07. 02.

A STELLA széleskörű ROIAL szőrtelenítői, sokféle, és kedvező árfekvésű gyantái és gyantázó gépeinek, papírárúnak és fodrászati törölközőinek színes és nagy választékával is várja a szakembereket.

 Kozmetikai és Fodrászati papíráruk ugyancsak széles körben sok színű változatban, kedvező árfekvésben, minőségi kínálattal állnak fodrászok, kozmetikusok és a masszázsszalonok rendelkezésére.

RÉSZLETEK a katalógus 48-50 oldalán

content/márkáink_2018/lux_1.jpg
2018. 07. 02.

STELLA VitaColor Lux mikropigmentes, ammóniaszegény, gyümölcsolaj kivonatú hajfesték (100 ml) 75 árnyalat + 6 mixton 100 ml

A hajfestékek új generációja, luxus hajfesték

 • Egyedülálló, mikropigmentes és természetes összetevőivel, selyemprotein, karitévaj, egzotikus gyümölcskivonatok, algák, öregedést késleltető formulával, UV-szűrővel, minden eddiginél kíméletesebb hajfestést tesz lehetővé, a legnagyobb védő, ápoló hatást biztosítja a hajnak.

 • mikropigment technológia
 • ammóniaszegény 0,8%
 • GAZDASÁGOS Keverési arány: 1:2-höz szupervilágosítóknál 1:3-hoz
 • 100% őszhaj fedéssel brilliánsan ragyogó színhatást eredményez a mandula illatú oxidáló tej együttes alkalmazásával. A hozzá kifejlesztett LIQUID Hair, folyékony haj 4-5 csepp hozzáadásával szikrázóan tüzes csillogást, színintenzitást, ápolást kölcsönöz a hajnak.
 • Előnye: a kortex állományba hatolva a mikropigmentes technológiája segítségével hosszantartó színt kölcsönöz. UV szűrős összetételénél fogva megvédi a hajat a nap káros sugaraitól.
 • A STELLA VitaColor Lux OXIDÁLÓ TEJEK 1000 ml, 200 ml-s kiszerelés (20%, 30%, 40%-os)

speciális védelem, magas fényhatás

A STELLA VitaColor Lux mikropigmentes, ammóniaszegény hajfestéket, annak speciális, természetes, olajos kivonatai és összetétele, a kutikula záró és ápoló hatása miatt a saját TEJOXID-jával kell alkalmazni, amely védi, óvja a hajat a kiszáradástól, töredezéstől, a meghatározott pH értékével pedig visszaállítja a haj természetes rugalmasságát, az eredményesség érdekében ezért fontos az olajos, gyümölcssavas oxidálótejet alkalmazni a festéshez, szőkítéshez.

 • VITACOLOR LUX SZŐKÍTŐPOROK (500 g) (100 g)

Előnye: Pormentes, olvadó mikro granulátummal – alma kivonatos illattal – környezetbarát védelmet biztosítanak nemcsak a hajnak, hanem a fodrásznak is, mivel megóvja a szakembereket is a szőkítőpor belégzésétől, olvadó hatásánál, egyedi összetételénél fogva sárgulás mentes világosítást tesz lehetővé a VitaColorLux a hozzá kifejlesztett speciális oxidáló tej, színelőhívó alkalmazásával, a hozzá kifejlesztett Lady STELLA VitaLine folyékony haj, Liquid Hair, 4-5 csepp hozzáadásával. A hajnak fényt, csillogást, egészségének megőrzését biztosítja.

 • A VITACOLOR LUX színező melírpor (100 g)

Szőkít, színez, csíkoz, árnyal egy műveletben, szőkít és színez, ha kell, csíkozza a már festett hajtincseket, használata után a haj lágy és fényes marad.

 RÉSZLETEK a katalógus 68-69 oldalán

content/márkáink_2018/vitaplex_1.jpg
2018. 07. 02.

A STELLA VitaColor Lux család legújabb fejlesztésű tagjai a VITAPLEX No1 és VITAPLEX No2 hajszerkezet újjáépítő gyorsregenerálók. védi és javítja a haj szerkezetét vegyszeres kezelések alatt, a hajfestés alatt fokozott védelmet nyújt a fejbőr és a haj számára.

HAJFESTÉS: Miután kikeverte a megfelelő festéket a tálban, adjon hozzá 10 ml-enként 1ml VITAPLEX 1-et. Szupervilágosítók esetében használja (1:2 arányban) és 10 ml-enként adjon hozzá 2 ml VITAPLEX 1-et. Hagyja hatni szokás szerint, majd öblítse ki és mossa meg samponnal. A még nedves hajon alkalmazza a VITAPLEX 2-est a haj hosszának függvényében és hagyja hatni legalább 5 percig.

SZŐKÍTŐ ELJÁRÁS: szőkítés, melírozás, balayage. Keverje össze a szőkítőport a krémoxiddal, majd adjon hozzá 8 ml VITAPLEX 1-est minden 30 g szőkítő porhoz. Vigye fel a kikevert szőkítőt, hagyja hatni, majd mossa meg samponnal.

A még nedves hajon alkalmazza az VITAPLEX 2-est és hagyja hatni legalább 5 percig.

INTENZÍV HAJERŐSÍTŐ KEZELÉSKÉNT: - vegyszeres kezelések nélkül

Keverjen össze a VITAPLEX 1-esből és VITAPLEX 2-esből 15-15 ml-t. A samponos hajmosást követően vigye fel a nedves hajra a hajgyökerektől a hajvégekig és helyezze hőforrás alá (klimazon) 5-10 percig, a sérült hajrostok mértékének függvényében. A hatóidő elteltével alaposan öblítse ki. Ezt követően folytassa a kezelés második fázisát a VITAPLEX 2-vel, fésülje át a hajat a hajgyökerektől a hajvégekig és hagyja hatni 2-3 percet. Végül mossa ki alaposan és szárítsa meg a hajat.

VEGYSZERES HAJKIEGYENESÍTÉS: Keverjen össze 15 ml VITAPLEX 1-est 50 ml hajki­egyenesítő krémmel.

DAUEROKNÁL: Kövesse szabályos dauerolási folyamatot, alkalmazzon egyenletesen 30 ml-t a VITAPLEX 1-ből, a hajgyökerektől a hajvégekig és hagyja hatni 10 percig. Alkalmazza a VITAPLEX 2-est előzetes öblítés nélkül a hajgyökerektől a hajvégekig és hagyja hatni 5 percig.

RÉSZLETEK a szórólapon.

content/márkáink_2018/unique_1.jpg
2018. 07. 02.

SUBRINA UNIQUE – Color (100 ml) 105 + 5 színárnyalat

Intenzív, elbűvölő árnyalat, ápoló argán olajjal

Ellenállhatatlan árnyalatok széles választékával, új, továbbfejlesztett, extrém P5 pigmenttel (Pyrazol) színstabilizáló formulával, ápoló argán olajjal, amely helyreállítja a sérült haj kutikuláját, bezárja a pigmenteket.

Az innovatív Shine reflexion technológia segítségével

 • 60%-kal több csillogás
 • páratlan színstabilitás
 • 30 – 40 %-kal tartósabb színeredmény
 • lenyűgöző ragyogás
 • Örök természetesek
 • Ragyogó barnák
 • Izgalmas vörösek, csábító szőkék, Élénk mixtonok

SUBRINA KRÉMOXID (1,9% 3% 6% 9% 12%)

1000 ml 50 ml Tápláló összetevőivel színstabilizáló komponenseivel kiegészülve optimális, ragyogó színeredményt biztosítanak, védik, táplálják a hajat a haj festése vagy a haj világosítása során

 • SUBRINA PRÉMIUM SZŐKÍTŐ POROK GELE BLANC (500g)(50g)

Aktív hatóanyagok korszerű összetételével, hidratáló lipidek egyedi kombinációjával minden eddiginél nagyobb hajvédelmet biztosítja a haj világosítása során

 • SUBRINA phi SILVER SHAMPOO (250 ml)
 • FUSION SILVER BALZSAM (250 ml)

Különösen az ősz és a szőke hajaknál eltávolítja a nem kívánt, főleg a nyári napozás okozta sárga árnyalatokat, ragyogó csillogást biztosít a hajnak

 • FUSION HAJSZÍNEZŐ HABOK LOTION-OK (125 ml)(250 ml)

Intenzíven színezik és táplálják a hajat az értékes napraforgó, keratin kivonatainak a segítségével

 • Subrina Mad Touch Tartós Magas színintenzitású, egyedülálló fizikai HAJSZÍNEZŐ 11 árnyalattal (200 ml) +2 ÚJ SZÍN

Direkt pigmenteket tartalmaz hosszantartó színeredményt, extrém színkombinációkat biztosít, akár 15 hajmosásig tartó színekkel, merész csíkok, direkt és pasztell árnyalatok készíthetők vele. Közben védi, javítja a hajszerkezetét is, károsodott hajra is kiváló eredményt biztosít

 • SUBRINA HAJFESTÉK ELTÁVOLÍTÓ – EXTRÉM TÖRLŐKENDŐK

Segítségével a hajfestő és hajszínező műveleteknél még a legmakacsabb színmaradvány is eltávolítható az arc, a homlok hajvonalánál

RÉSZLETEK a katalógus 74-77 oldalán

content/márkáink_2018/lumbercraft_1.jpg
2018. 07. 02.

SUBRINA FÉRFI KOLLEKCIÓJA – LUMBER CRAFT. A szakáll termékcsalád 100% allergén és illatmentes, tisztítják, felfrissítik a hajat, táplálja és nyugtatja a bőrt, hűsítik és formázzák a szakállat.

RÉSZLETEK a katalógus 76. oldalán

content/márkáink_2018/recept_1.jpg
2018. 07. 02.

A megújult SUBRINA Recept termékek minden probléma kezelésére hatékony megoldást biztosítanak legyen szó akár hajhullásról, korpáról vagy zsíros fejbőrről.

Az egészséges haj feltétele az egészséges fejbőr. A SUBRINA Recept termékekben a természetes növényi összetevők, az aktív hatóanyag komplexekkel kiegészülve oldják meg a problémát, anélkül, hogy a fejbőr egészséges mikroflóráját megzavarnák. A termékcsalád minden tagja dermatológiailag tesztelt.

RÉSZLETEK a katalógus 47. oldalán

Kövessen minket

facebook