TREND 2019. Nemzetközi Fodrász-Kozmetikai Bemutató és Workshop

Így telt a STELLA TREND 2019. Nemzetközi Fodrász-Kozmetikai Bemutató és Workshop

Nemzetközi trendekbe kapcsolódhattak, és a szakma legjobbjainak trükkjeit leshették el a nagy sikerrel zárult STELLA TREND 2019. fodrász-kozmetikai bemutató és workshop látogatói.

frizura, hajvágás

A nagysikerű fodrász-kozmetikai bemutató és workshop programokon Olaszország, Szlovénia és Magyarország legjobbjai mutatták a legfrissebb szakmai irányzatokat február végén a Stefánia Palotában.

Újdonságok a fodrászatban

A TREND 2019. NEMZETKÖZI bemutató idén sem szűkölködött az extrém frizurákban.

Tavaszi pasztell színek és trendi vágástechnikák Olaszországból (The Mineral Shadows, GA.MA)

Angelo Immormino mesterfodrász bemutatója az előadás módjában és stílusában tipikusan olaszosra, temperamentumosra sikerült. Angelo az ásványok és fémek ihlette exkluzív - a The Mineral Shadows - Milánó Tavaszi pasztell színvilágát mutatta be. Új festéstechnika, kreatív hajformázás a HD család styling és finish kollekciójával.

Stefano Pacella mesterfodrász, GA.MA hajvágó virtuóz az idei vágástechnikai újdonságokat mutatta be a STELLA színpadán.

Roses are red - divatszínek Szlovéniából (Subrina Echoes)

Kreatív hajformázás és szenvedélyes vörös színek a szlovén Boris Dragan és Rok Klemencic előadásában a Haircode professzionális styling és finish termékeivel.

Sasson Style - színvariációk 2019-re (Stella VitaColor Lux)

Látható és láthatatlan kapcsolatnélküliség varázsa és csodás színek a STELLA VitaColor Lux ammóniaszegény, mikropigment technológiával; természetes növényi összetevőket (selyem protein, karitá vaj, egzotikus gyümölcskivonatok és olajok) tartalmazó krémhajfestékeivel és a legújabb KIEPE eszközökkel Kászonyi Gergely hétszeres magyar bajnok és Kászonyi Ildikó világbajnok előadásában.

Kászonyi Gergely és Kászonyi Ildikó mesterfodrászok

Barber Style - férfi frizura- és szakálldivat (Subrina)

A gombamód szaporodó barber shopok száma jelzi, hogy a férfiak is igénylik a törődést, csak idegenkednek a szépségszalonok habos világától. A klasszikus borbély stílus keretein belül Wajandt Barnabás, az Open Europe Cup verseny hatszoros győztese, és Fórizs Nikoletta a STELLA-Subrina sztárcsapat fodrászai a férfi-frizura és szakálldivat újdonságait mutatták be a Subrina legújabb termékeivel.

Újdonságok a kozmetikában

Tiniktől az érett bőrig - új  kezelési eljárások (Lady STELLA, DEESS)

A mitesszeres, szeborreás, aknés bőrök fotorejuvenációs kezelési trendjeit ismertette, valamint a bőrmegújítás, és mélyhámlasztás kérdéseire adott választ PhD. Dr. habil Csóka Ildikó gyógyszertechnológus és Bagóné Horváth Katalin, a STELLA diplomás kozmetikai oktatásvezetője előadásában.

Peptidek és Anti-Aging (STELLA Golden Green Nature és Lady STELLA kozmetikumok)

Hogyan kezelhető a fáradt, sápadt, dehidratált bőr, hogyan csökkenthetők a mimikai ráncok? Ezekre a kérdésekre keresett választ Tóthné Hajdú Gabriella kozmetikusmester, vegyészmérnök, tanár és Bagóné Horváth Katalin a bőrfiatalító újgenerációs hatóanyagokról (elsősorban a tű nélküli mezoterápiás kezelések legújabb sztárjairól, a peptidekről) szóló előadásában.

Bőrfiatalító peptidek

A STELLA bemutatta sejtszintű öregedésgátló (Acetyl Hexapeptide-51 Amid hatóanyaggal dúsított) kozmetikumait a szakma és a lakosság számára is.

Szakmai újdonságok: Lady STELLA MesoVital genopetid Elixír és Lady STELLA MesoComplex Genopeptid Ampulla - gépi és manuális kezelésekhez egyaránt ajánlott.

Lakossági újdonságok: Golden Green Nature ráncfeltöltő, bőrfeszesítő genopeptid Sminkbázis - bőrkiegyenlítés és enyhén bronzos árnyalatú sminkalap egyben.

Újdonságok smink-trendekben (Cathrine Arley)

A make-up workshop érdekes előadásokat tartogatott frissítő nude sminkek és extravagáns party-sminkek témákban egész nap Tajti Mónika, a Dominique Roberts Make-Up School, Csirik Erzsi és Hulinay Garbriella sminkmesterek bemutatójában, míg szépségpontonkun Balázs Marianna sminkmester várta az érdeklődőket.

Nude smink

Kövessen minket

facebook