Tájékoztató a koronavírus járvánnyal összefüggésben

Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, az Önök és dolgozóink védelme érdekében                

2020. március 23. Hétfőtől újabb intézkedéseket vezetünk be.

Üzleteink – a jelen0legi kormányrendeletnek megfelelően- továbbra is nyitva tartanak, de átállunk a zárt ajtók mögötti kiszolgálásra.

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy ne lépjenek be az eladótér területére!

A Szőnyi úton lévő áruházunkban az épületen belül kialakított várórészben kényelmesen le tudnak ülni és össze tudják írni rendeléseiket, melyet dolgozóink összekészítenek, majd a számlával együtt odaviszik Önöknek.

A várórészben mindent -beleértve a mosdót, melyet használni tudnak- naponta többször fertőtlenítünk.

A Stella Extra és Stella Star üzletekbe kérjük csöngessenek be vagy kopogjanak, írják össze vagy mondják be rendeléseiket dolgozóinknak, akik összekészítenek mindent és kiadják Önöknek.

 

Ha szükségük van papírra és tollra, kérjük jelezzék dolgozóink felé, akik fertőtlenített eszközöket biztosítanak a termékek összeírásához.

 

Az áruházakban továbbra is fizethetnek készpénzzel, bankkártyával, de ha előre leadják rendeléseiket, akkor azokat mi összekészítjük és pro-forma számla kiállításával, előre utalással is kiegyenlíthetik a végösszeget a minél kevesebb kontaktus elkerülése érdekében.

 

Tájékoztatjuk Partnereinket, vásárlóinkat, hogy áruellátásunk továbbra is folyamatos, rendelkezünk elegendő raktárkészlettel, így várhatóan nem lesz áruhiányunk, mely megakasztaná a kiszolgálást.

(Ez nem vonatkozik a fertőtlenítőszerekre, gumikesztyűkre és szájmaszkokra, mert ezeket  beszállítóink szállítási hajlandósága határozza meg)

 

Igyekszünk készleteinket folyamatosan újratölteni a fertőtlenítő és egyéb fertőzést megelőző termékekből (gumikesztyű, szájmaszk), melyek biztosítására újabb beszállítókat vontunk be, akik előreláthatólag ki tudják szolgálni megnövekedett igényeinket, de az országosan megnövekedett igény mellett akadozhat a beszállítás. Ezen termékkörre beérkezett rendeléseiket kizárólag a rendelés-beérkezés sorrendjében tudjuk diszponálni, értékesíteni.

 

Az aktuális készletről és várható termékelérésről kollégáinkat a szokott módon tudják elérni, készségesen adunk információt.

 

WEB oldalunkon is hiánytalanul meg tudják rendelni az igényelt termékeket, melyet házhoz szállítunk

Kérjük Önöket, hogy dolgozóink és saját egészségük érdekében a járvány tipikus tüneteinek észlelésekor ne látogassák meg üzleteinket, használják a WEB SHOP nyújtotta kiszállítás módját

Futárszolgálatunk lehetővé teszi a biztonságos, érintkezés nélküli csomagátadást/átvételt, erről tájékozódni tudnak a cég honlapján ( www.expressone.hu/ )

Amennyiben mégis személyesen látogatnának el hozzánk, kérjük indulás előtt tájékozódjanak telefonon a nyitvatartásról vagy látogassák meg WEB oldalunkat. ( www.stellazrt.hu/hirek )

A kormányrendeletek változásának fényében igyekszünk naprakész információval ellátni Önöket!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Tisztelettel várjuk megrendeléseiket elsősorban WEB áruházunkon keresztül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook