Subrina PHI – maximális hajápolás minden hajtípusra

PHI Professzionális hajápolók különböző fajtái minden hajtípusra megoldást kínálnak

Ön is hajproblémáktól szenved?

  • Sérült, kiszáradt, töredezett haj?
  • Festés után hamar színét vesztő, fakó frizura?
  • Tartás nélküli, vékony szálú haj?
  • Korpás fejbőr?
  • Hajhullás?

Most minden típusú hajproblémára hatékony megoldást kínál az új SUBRINA Professional PHI hajápoló termékcsalád (Perfect Hair ID) Ajándékozza meg vendégeit tökéletesen ápolt, egyéniségre szabott frizurával!

Az ápoló család minden hajtípus számára maximális, egyéniségre szabott gondoskodást biztosít. Értékes összetevőkkel táplált, selymesen lágy és csillogóan fényes hajat eredményez.

Repair kollekció – maximális ápolás és védelem a roncsolt, töredezett hajra tápláló moringa olajjal

Hydro kollekció – hidratálás és táplálás felsőfokon, a ragyogó, életteli hajért

Colour kollekció – színstabilizálás és tökéletesen ápolt, csillogó frizura mandula kivonattal és keratinnal

Volume kollekció – dúsabb hajtömeg, maximális tartás a vékony szálú hajnak is

Special kollekció:

  • korpás hajra: cink pirition és bíbor kasvirág kivonattal
  • hajhullás ellen: komló és köles kivonattal
  • speciális ápoló, keratinos termékek: exkluzív keratin hab és lotion
  • különleges hajápolás: gyógynövényes, gyümölcsös samponok, tápláló, supreme hajpakolások, hajvédő spray-k

REPAIR - A legmegfelelőbb ápolás és védelem a káros, sérült és töredezett hajra. Tápláló moringa olaj tartalma és a haj sérült szerkezetét javító speciális összetevői révén megújítja és megőrzi a haj rugalmasságát, természetes puhaságát.

COLOUR - Tökéletes megoldás, színstabilizálás minden festett és melírozott hajra. Innovatív aktív összetevői stabilizálják a színmolekulákat, tartósan csillogó hajszínt biztosítanak fakulás nélkül, miközben értékes vitaminokkal, antioxidánsokkal töltik fel a hajat.

VOLUME - Ki ne szeretne dúsabb hajtömeget és maximális tartást akár vékony szálú haja számára? A termékek használatával megnövelhetjük a haj rostjainak vastagságát, anélkül, hogy elnehezítenénk a hajat. Emellett rendkívüli fényhatást kölcsönöz.

HYDRO - Hidratálás és táplálás felsőfokon. Összetevők olyan optimális kombinációját nyújtja, mely maximálisan hidratálja és táplálja a hajat a hajtőtől a hajvégekig, anélkül, hogy elnehezítené. Haja újra ragyogó, életteli és könnyed lesz.

SPECIAL - A problémás hajak különleges ápolása és gondoskodása. Professzionális ápolás minden hajproblémára, mely újra ragyogó, egészséges és élettel teli hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik.

Kövessen minket

facebook