Nyári lábápolási tippek

Ahogy a nyári melegben előkerülnek a szandálok és a papucsok, rögtön előtérbe kerül a lábápolás.
Ha mezítláb, papucsban vagy szandálban járunk - kelünk, akkor több szaruréteget termel a bőr, mint zárt cipőben. Többek között emiatt van alaposabb lábápolásra szükség a nyári hónapokban.

Ehhez nem feltétlenül kell pedikűröshöz mennünk, az alábbi termékekkel és technikával otthon is könnyen puhává és ápolttá varázsolhatjuk lábainkat.

  1. Frissítő fürdő – A kezelést testhőmérsékletű, 10-20 perces lábfürdővel kezdjük. Áztatás közben masszírozza át lábfejét, talpát, ehhez segítségként néhány kisebb, kerek követ is tehet a fürdővízbe, majd görgesse őket talpaival.


NATURA VITA lábfürdető gél 500 ml - Fáradt meggyötört lábakra, izsópolaj, levendulaolaj, orvosi zsálya tartalma révén gondoskodik a lábak felfrissítéséről, a feszült izmok ellazításáról és segít megelőzni a láb gombásodását, kellemes illatot biztosít.

  1. Bőrpuhító krém – A bőrkeményedés a láb védekező reakciója adott területen jelentkező rendszeres nyomással szemben. Ha a nyomás nő, a bőrkeményedés megvastagodik. A bőrpuhító krém rendszeres használata a láb bőrét simává és egészségessé teszi.

NATURA VITA bőrkeményedés eltávolító, sarokpuhító krém
- ERDEI FENYŐ EXTRACT: Sebgyógyító, fertőzést gátló, bőrpuhító és bőr erősítő hatása van. Regenerálja, védi, táplálja a bőrt, erősíti ellenálló képességét.
- NAPRAFORGÓ OLAJ: Koleszterint, lecitnt (zsírkísérő anyagok) A,D, E vitaminokat tartalmaz, regeneráló hatású.

Cukorbetegek lábápolására is ajánljuk.

  1. Sarkunkat sarokreszelővel reszeljük meg.
    Ha befejeztük a bőr és egyéb kellemetlenség eltávolítását, akkor már felfrissült, puha lábainkon kezdhetjük el a körömápolást.

SAROKRESZELŐ KERÁMIA 3043/B - A sarokreszelő segítségével a láb bőrét finoman ápolja. Leradírozza az elhalt hámréteget az otthoni használat során.

 

 

Kövessen minket

facebook