Szabolcs Kupa

2016 febr.14-én megrendezésre került a Szabolcs kupa, a Nemzetközi Fodrász-Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt és Tanuló Verseny.

Az egész napos versenyen a női, férfi fodrász, kozmetikus, műkörömépítő és műkörömdíszítő bajnokság versenyszámai mellett, külön kategóriás hajvágás és alkalmi kontyverseny is megrendezésre kerül.

A Stella Zrt. képviseletében Kászonyi Gergely mesterfodrász Trend vágás versenyszámban 1. helyezést, valamint Full fashion versenyszámban is 1. helyezést ért el.

A modell gyönyörű vörös hajszínét a Stella VitaColor Lux új generációs mikropigmentes hajfestéke, a fényes csillogást a Lady STELLA VitaLine folyékony haj fényszérum biztosította. A megálmodott haj egész napos tartását a professzionális, versenyekre kifejlesztett Stella VitaStyle hajlakk garantálta.

 

Varsádi Attila a Stella-Subrina team oktató mesterfodrásza farsangi konty kategóriában a dobogó 3. helyére állhatott fel. A Subrina Unique hajfestékei a shine reflection technológiának köszönhetően különleges fényt biztosítottak a kialakított kontyoknak.

 

Különösen nagy öröm, hogy a STELLA Hair Master and Master Academy fodrász növendékei is a legjobbak között végeztek. Budai Barbara Farsangi Konty 1. hely,

Trend vágás 2. hely, Moszi különdíjas lett, valamint Gyeraj Dóra és Unger Edina is a legjobb 10-be került színvonalas munkájával.

 

A STELLA csapata gratulál az eredményekhez!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook