STELLA TREND 2018 - képes beszámoló

STELLA TREND 2018 - képes beszámoló

STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató - képes beszámoló

2018 február 3-án került megrendezésre a STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató és workshop. A több száz szakmai érdeklődő a legkiválóbb hazai és nemzetközi mesterfodrászok, mester kozmetikusok, smink mesterek bemutatóit, step-by-step előadásait tekinthették meg.

A fodrász színpad első fellépője Angelo Immormino a Farmavita cég olasz mesterfodrásza egy fantasztikus haj show-val kápráztatta el a közönséget, a HIGH DEFINITION luxus regeneráló Argan Sublime kollekcióval.

A nap folyamán bemutatkozott az egyedülálló, akár 100% ősz hajfedést biztosító, ammóniamentes tartós hajfesték, az ECHOES. Tatjana Kral Kuhelj a Subrina termékmenedzsere felhívta az egybe gyűltek figyelmét az ECHOES természetes, natúr összetevőire, a gazdag tápláló olajokra, illetve hogy éljük át együtt az ECHOES élményt! A többdimenziós színhatásokat, a természetesen természetes hajkölteményeket Boris Dragan és Varsádi Attila fodrászmesterek álmodták a színpadra. 

A jövő bizony megérkezett a színpadra Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász és csapata tolmácsolásában. A szakmai látogatók extravagáns hordható frizura variációkat, hajvágás technikákat, futurisztikus frizura divatot tekinthettek meg. Arató Krisztián a modellek haját Lady STELLA VitaColor Lux hajfestékkel készítette elő, a STELLA VitaPlex gyors regeneráló készítményeivel ápolta, valamint a Lady STELLA VitaStyle hajlakkal tökéletesítette.

Stefano Pacella olasz hajvágó virtuóz a GAMA legújabb eszköz újdonságait hozta el a színpadra. A fantasztikus hangulat mellett a legújabb hajvágó trendeket is elleshették a nézők a fodrász mestertől.

Végezetül Kászonyi Gergely és Kászonyi Ildikó a Suprema The Mineral Shadows Collection színárnyalataival exkluzív pasztell színeket, színezési metodikákat, kontyfésülést mutattak be a színpadon. A férfi modell haját a STELLA új Matt Pasta-val tökéletesítették.

A ruhákat Dudik Szonja, a fantasztikus képeket LeRose Photography biztosította.

A kozmetikai színpadon is nagy volt a sürgés forgás. A Lash&Lashes szempilla stylistja a legújabb szempilla építési technikákat, trendeket hozta el a színpadra.

A színpad ezt követően átalakult a Catherine Arley dekorkozmetikumok varázslatos színvilágának bemutatásához. A hazai sminkes szakma nagyjai: Balázs Marianna, Csirik Erzsi, Hulinay Gabriella, Tajti Mónika a tavasz csillogó fényeit jelenítették meg a modelljeiken, a Catherine Arley minerál alapú, mikropigmentes dekorkozmetikumokkal. Vitos Kata Virág sminkes a smink trénerekkel együtt egész napos step-by-step smink oktatást tartottak az érdeklődőknek.

Dr. Csóka Ildikó egy nagyon hasznos és érdekes előadást tartott a szépségtudomány és a kozmetika találkozásáról, a problémás bőrök kezeléséről (akne-mitesszer- szeborrea), ápolásáról a Lady STELLA készítményeivel.

A nap utolsó felében Bagóné Horváth Katalin, a STELLA diplomás kozmetikai szakoktatója a gyakorlatban mutatta be a problémás bőrök kezelését a Lady STELLA MesoComplex kozmetikumokkal, a nyak és a mell bőrének ápolását a legújabb Lady STELLA MesoComplex és MesoVital Décollaté szérummal és ampullával. A bőr öregedésének késleltetésére anti-aging eljárásokat, mezoterápiás kezelőgépet, és a legújabb fényterápiás kisgépeket mutatta be.

A cellulit kezeléshez a Lady STELLA Spa Spirit Wellness termékcsalád készítményeit, valamint a Lady STELLA Slim Contour Thermo Active HOT és ICE gélt alkalmazta.

A rendezvény re több száz szakmabeli érdeklődő látogatott el, nagyon sok pozitív levél érkezett. Ezek közül egyet megosztunk Önökkel:

" Kedves Gabika!

Ezúton szeretnék gratulálni a hétvégén rendezett Trend 2018. rendezvényhez, melyen volt szerencsém részt venni. Bár nyugdíjasként már nem dolgozom kozmetikusként, elmondhatatlan nagy öröm volt  újra Bagóné Horváth Katalin előadásait hallgatnom, akinek szakmaszeretete és -ismerete sugárzik a pódiumról - nem véletlen, hogy annak idején a legnagyobb budapesti szállodákban (Hilton,Marriott) tartott Kozmetikuskongresszusokon mindig telt házas(1000fő) volt az ő előadása,bemutatója. A szombati kozmetikai workshopon  ezen régi kongresszusok hangulatát sikerült felidézni, miközben a legmodernebb és aktuális hatóanyagokat és termékfejlesztéseket is megismerhettem. 

Köszönöm, hogy ezt az élményt lehetővé tette és jó szívvel szakmai alázattal ajánlom az érdeklődő kollégáknak!
Továbbiakban eredményes sikeres fejlesztéseket és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel...

Koronczay Józsefné Ani"

A STELLA Trend 2018 rendezvény vidéki nagyvárosokban is megtekinthető az alábbi helyszíneken és időpontokban:

Turné állomások:

MISKOLC: 2018. 02. 17. – City Hotel Miskolc

DEBRECEN: 2018. 02. 19. – Postás Üdülő

GYŐR: 2018.02.24. – Leier City Center

ZALAEGERSZEG: 2018.02.26. –Kamarák Háza

SZEGED: 2018. 03.03. – Kereskedelmi és Iparkamara Székháza

PÉCS: 2018. 03. 10. – Kereskedelmi Központ

Várjuk jelentkezését: marketing@stellart.hu

Kövessen minket

facebook