STELLA Szépség Fórum

STELLA SZÉPSÉG FÓRUM

FRIZURA – KOZMETIKAI TREND 2016.

új trendek • új frizura készítési metodikák • új kozmetikai szalonkezelések
• új szalonberendezések premiere • tárháza • kiállítása • vására

A STELLA Zrt. 2015 október 10-én rendezte meg nagyszabású Frizura – Kozmetikai Trend 2016 bemutatóját a Stefánia Palota Honvéd Kulturális Központjában.

A fellépők között üdvözölhettük a magyarországi fodrász-kozmetikai szakemberek krémjét:

A nyitányban Sándor Ica fodrászmester kápráztatta el a közönséget épített haj költeményeivel. Külön köszönet, hogy elfogadta a STELLA Zrt. felkérést és Bécsből ellátogatott a rendezvényre és fel is lépett csodálatos műveivel.

Ezt követően Bakó Erika a STELLA Sztár csapat fodrásza lépett színpadra “angyali szépségeivel”. Kontyépítési metodikákat ismerhettek meg a látogatók, a csábító szépségek haját Erika STELLA VitaLine finish hajápoló újdonságokkal tökéletesítette.

Az újdonságok sorában a férfiaké volt a főszerep, hiszen Varsádi Attila a STELLA-Subrina team oktató mesterfodrásza, Európa bajnok III. helyezett és Pápai Gábor Európa bajnok IV. helyezett a Subrina ÚJ Man Line szakállápoló kollekcióját mutatták be. Újra reneszánszát éli a szakáll, mely nem csak egy szőrzet az arcon, egy életérzés, a férfiasság egyik megnyilvánulása. A férfi szakáll ápolása, formázása mellett bemutatásra kerültek a Subrina újdonságok, a Mad Touch, Unique, PHi, hair Code hajszínező, styling és finish termékek.

A műsor meglepetéseként a fodrász mesterek Varga Viktor sztár fellépőnek is megigazították a haját és a szakállát.

Kászonyi Ildikó aranykoszorús fodrászmester és Kászonyi Gergely a STELLA sztár csapat oktató mesterfodrásza, Európa bajnok II. helyezett, hétszeres magyar bajnok fodrászmester a STELLA VitaColor Lux mikropigmentes hajfestékek ÚJ színvilágát hozták el a színpadra, valamint egy látványos pink kollekcióval, épített hajakkal kápráztatták el az egybegyűlteket. A pink ruhák harmonizáltak a STELLA új VitaLine hajlakkal, mely az extra tartást kölcsönözte a modellek hajának.

A lenyűgöző finálé is magáért beszélt. Arató Krisztián világbajnok fodrászmester és az Arató Akadémia fodrászai hatalmas showt mutattak be, volt hogy egyszerre több mint 20 modell volt a színpadon. A “Street fashion” stílus variációk, női üzleti extravagáns, futurisztikus alkalmi frizura divat került bemutatásra, modern táncbemutatóval.

A fodrász bemutatóval egy időben egy színvonalas, minden igényt kielégítő kozmetikai bemutató is zajlott kozmetikusok, és kozmetikus tanulók részére. A résztvevők megismerhették és kipróbálhatták a STELLA új Nature Line, egyedi natúr kozmetikai termékeit, új elektro kozmetikai gépeit, tovább Spa-spirit wellness kezelések, masszázstechnikai eljárások is bemutatásra kerültek.

Köszönjük a fellépőknek a színvonalas műsort, Sipos Zitának a csodás színpadi sminkeket, Magony Szilviának a profi konferálást, Dányi Andrásnak a koreográfiát.

Akik lemaradtak a rendezvényről, azok se szomorkodjanak, mert 2015. november 7-én egy országos  FODRÁSZ NYÍLT NAP lesz a STELLA budapesti szakáruházában, valamint november 8-án KOZMETIKAI NYÍLT NAP!

Köszönjük Gábor Istvánnak, a Gábor szalon vezetőjének levelét a Stella Szépség Fórum rendezvénnyel kapcsolatban:

“Tisztelt Simó Gabriella Elnök Asszony!

Megkaptuk, megtisztelő meghívását, aminek eleget tettünk Szalonunkból.

A rendezvényszínvonalas volt, kulturált környezetben!

Arató Krisztiánék bemutatója kifejezetten tetszett!

Gratulálok, és további Jó egészséget, Sok Sikert kívánok a munkájukhoz Önnek, és kedves csapatának!”

 

Üdvözlettel:

Gábor István 

Gábor Szalon vezetője

Kövessen minket

facebook