STELLA Fodrász-Kozmetikai Nyílt Nap 2017. december 4

STELLA Fodrász-Kozmetikai Nyílt Nap 2017. december 4

FODRÁSZ-KOZMETIKAI NYÍLT NAP A STELLÁBAN

  1. december 4-én nagy sikerrel zárult a STELLA év végi fodrász-kozmetikai nyílt napja. Ahol a STELLA vezető oktatói alkalmi, báli, szilveszteri konty csodákat és technikákat mutattak be amelyeket az egybegyűltek, kamatoztatni tudnak saját szalonjukban.

Kászonyi Gergely (világbajnok IV. helyezett, hétszeres magyar bajnok) mesterfodrász a VitaLine a STELLA hajápoló újdonságaival készítette elő a modellek haját, többek között a hajnövekedést serkentő, volumennövelő koffeines samponnal. A STELLA VitaColor Lux VitaPlex hajszerkezet újjáépítő gyorsregeneráló és a STELLA Liquid Hair Folyékony haj biztosította a haj tökéletes puhaságát és csillogását. Varsádi Attila a STELLA oktató mesterfodrásza az alkalmi loknikat a Subrina Haircode Spike It tincsező krémmel formázta, a selymes csillogást a Subrina Shine Agent hajfény spray kölcsönözte.

A kontyok a STELLA hajformázó újdonságával, a Matt Pasta-val készültek, amely erős tartást és könnyen formázható textúrát ad a hajnak.

 

Bagóné Horváth Katalin (diplomás kozmetikus oktatásvezető) ANTI-AGING kezelést mutatott be MEZOTERÁPIÁS eljárással Lady STELLA MesoComplex Revital 3R+ ampullával és MesoVital Age Active 3R+ Sejtmegújító szérummal.

Foglalkozott a problémás, mitesszeres, aknés bőrök kezelésével, melyhez a Golden Green Derm Touch, faggyútermelést szabályozó termékeit alkalmazta. Nagy sikeres volt a Lady STELLA AHA bőrmegújító, mélyhámlasztó, készítményeknek az öregségi-májfolt, szeplő, egyéb bőrhibák kezelésére.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook