Partner Meeting Siófok

A Stella Zrt. minden évben megrendezi a legkiemelkedőbb Stella Partner kereskedők számára partner meetingjét és egyúttal az új eszközök, gépek, valamint fodrászati és kozmetikai termékek, termékcsaládok bemutatását.

Az idei évben a siófoki Hotel Azúrba látogattunk el szeptember 16-18 között, ahol a kellemes pihenésen túl a meetingen résztvevők ízelítőt kaphattak a 2016-2017. év piaci tendenciák alakulásáról és előrejelzést a jövő évben várható trendekről és termékkollekciókról.

A meeting során a Partnerekkel egy interaktív megbeszélés keretein belül kereste a Stella Zrt. vezetősége a sikerhez vezető utat. Fontosnak tartják a Partnerektől érkező, építő jellegű kritikákat, észrevételeket, mert csakis ezáltal lehet mind a vevő, mind pedig az eladó elégedett. A Stella Zrt. eddigi sikereit nemcsak dolgozóinak, hanem hosszú éve hűséges Partnereinek és vásárlóinak is köszönheti.

A rendezvény természetesen a munkát félretéve, ünnepléssel, vacsorával és szórakozással telt, a Hotel Azúr** bowling termében, ahol számos játék és szórakozási lehetőségből választhattak a résztvevők.

Kövessen minket

facebook