Nagyszabású Partner Party-val és exluzív újdonságokkal nyitotta a STELLA az évet!

A STELLA Zrt. 2020. január 18-án telt házas partner rendezvénnyel köszöntötte az újévet. Megújult széleskörű áruszortimenttel, kedvező árakkal, garantált minőséggel, új kedvező partneri feltételekkel és külföldi vendég előadókkal.

A party keretében bemutatásra kerültek a STELLA legújabb fejlesztésű prémium termékei, mint például:

- Golden Green Nature 24k Gold termékcsalád, amely
"luxus a kozmetikában, arany a bőrön!"

- Japán ,,High Tech" LUXCEAR Visage 3 az 1-ben újgenerációs mélyporációs - ultrahang - rádiófrekvenciás kozmetikai készülék.

arany_+_lux

Az este folyamán Simó Gabriella, a STELLA Zrt. elnök-vezérigazgatója megköszönte partnereinek az előző évi vásárlásokat és kívánt eredményekben gazdag új esztendőt, jó együttműködést. A legnagyobb forgalom növekedést elért vevőknek pedig, egy serleggel, egy oklevéllel valamint egy balatoni nyaralással köszönte meg eredményeiket.

 2020-ban számos hasonlóan exkluzív újdonsággal készül a STELLA Zrt., folyamatosan tájékoztatva vevőit a további újdonságokról és az új szalonbútorokról - berendezésekről, a Vállalati oldalon, Facebookon és az Instagramon is. 

A cikk teljes tartalmát IDE KATTINTVA olvashatod el!

Megrendelésért és vásárlásért látogass el webáruházunkba:

Termékeink, újdonságaink részletes leírását tekintsd meg a stellazrt.hu/ujdonsagok vagy a stellazrt.hu/katalogusok weboldalon.

Kövessen minket

facebook