LUXCEAR VISAGE MÉLYPORÁCIÓS ULTRAHANG RÁDIÓFREKVENCIÁS KÉSZÜLÉK 3:1

 

LUXCEAR VISAGE MÉLYPORÁCIÓS ULTRAHANG RÁDIÓFREKVENCIÁS KÉSZÜLÉK 3:1

Mélyporáció • Ultrahang • Rádiófrekvencia

Japán"High Tech" csúcstechnológia a bőrfiatalítás és bőrfeszesítés terén

A „MÉLYPORÁCIÓ”

 A „mélyporáció” forradalmian új jelenségét a titán kezelőfejből kilépő - a szépségiparban eddig leghatékonyabbnak ismert - háromféle nagyfrekvenciás hullám, (elektroporáció, ultrahang, rádiófrekvencia) egyidejű hatása hozza létre.

Csúcstechnológiás szoftver – nagy teljesítményű kétmagos micro processzorral

Biztonságosan közvetíti a bőrszerkezet javító, bőrvolumen növelő, mélyporációs elektromos impulzusokat, amely segíti a hatóanyagok sejtszintű bőrbejuttatását.

Ergonómikusan kialakított nagyfrekvenciás titán kezelőfej a világ legfejlettebb elektrokozmetikai kezelését hozta létre.

A LUXCEAR VISAGE a hatóanyagokat a legmélyebben fekvő bőrrétegekhez is eljuttató változó rezgéshullámok, szerkezet javító, volumennövelő - biokémiai, biofizikai hatásokat is beindít a hámszövet különböző rétegeiben.

Az eljárás maximalizálja az eddig ismert leghatékonyabb nagyfrekvenciás elektrokozmetikai bőrfiatalító készülékek hatását.

A csúcstechnológiás készülékkel végzett "mély porációs" kozmetikai kezelés minimális 15-20 perces időráfordítást igényel.

A LUXCEAR Visage kezelőkúrák eredménye egyedülállóan új. A kúraszerű kezelések eredménye, minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúl.

A készülék bevezető ára: 154.800Ft helyett 139.320Ft

Bővebb információ és előrendelés: https://stellazrt.hu/hirek/luxcear-visage-melyporacios-ultrahang-radiofrekvencias-keszulek-3:1-hamarosan

Weboldalunk:

www.stellazrt.hu

Webáruházunk:

www.stellabeauty.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook