Karácsonyi üdvözlet, ajándék kuponnal!

Kedves Vásárlónk!

 

 A közelgő év vége alkalmával ezúton szeretném megköszönni az éves vásárlásait.

Kérjük, fogadja a STELLA köszönete jeléül: AJÁNDÉK KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY KUPONT, melyet a linkre kattintva ITT tud letölteni.

 

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy a Lady STELLA és Golden GREEN kozmetikai-, wellness termék és szőrtelenítők, valamint MAKE-UP kínálatunkat számos újdonsággal bővítettük, korszerűsítettük a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő hatóanyagok alkalmazásával és elektrokozmetikai gépekkel, berendezésekkel.
Továbbá fodrász árukínálatunkat is számos újdonsággal bővítettük; ilyen például: a Subrina HAIRCODE utódjaként piacra került a megújult összetételű Subrina STYLE hajformázó család, a JMW szénkefe mentes és a GAMA IQ világújdonságú hajszárítók, a KIEPE Monster Cut csapágyas, japán acél ollók és Barber eszközök és gépek, göndörítők.

 

Az “újdonságtár” bemutatóját Stella Stúdióban vagy a Stella legújabb Bp. XIII. Hegedűs Gyula 8. számban megnyílt STELLA EXTRA Referencia Fodrász Kozmetikai Szaküzletében ONLINE vagy Nyílt nap keretében (vírus függvényében).

A program sorozatunkról informálódhat 2021 január 15-e után a www.stellazrt.hu weboldalán oktatás menüpontban.

 

Egyúttal jelezzük, hogy a Stella 2021 évben fodrász kozmetikus szakemberek részére Törzsvásárlói Klub Kártyát bocsájt ki; a kártyát igénylő törzs vásárló szakemberek részére 10% vásárlási kedvezményt, rendszeres tapasztalat csere és képzési kurzusokat biztosít “újdonságtár” és divatfrizura irányzatok, trendek készítési technikai műveletek közreadásával.

TÖRZSVÁSÁRLÓI KLUB tagság és jelentkezési szándéka, érdeklődése esetén a kedvezményekről és további előnyös feltételekről bővebb információ kérhető:
Kottner Henrietta mobil: +36-30-820-3203 e-mail:
ertekesites@stellart.hu elérhetőségeinken.

 

Még egyszer köszönjük az ez évi vásárlásait.

Várjuk a Törzsvásárlói Klubba a jelentkezését és további rendeléseit a megújult termék szortimenttel, széleskörű választékkal, minőség garanciával, kedvező árakkal, új szolgáltatásokkal állunk a szakma rendelkezésére a STELLA üzleteinkben, valamint a www.stellabeauty.hu oldalon.

 

A Karácsonyi Kedvezmény KUPON (ITT letölthető) 2021.01.25-ig beváltható a www.stellabeauty.hu oldalon, ráadásul bruttó 15.000 Ft feletti megrendelést díjmentesen kerül kézbesítésre.

 

Kívánunk Önnek és kedves családjának Békés Boldog Karácsonyt, Sikerekben Gazdag Új Esztendőt, további jó együttműködéssel, és vírusmentes jó egészséggel.

 

                       

Üdvözlettel,

 

Simó Gabriella                                               Kottner Henrietta

Elnök Vezérigazgató                                    Értékesítési vezető

  

 

2020.12.17

Kövessen minket

facebook