Golden Green Professional VitaSTYLE FOR MEN - ÚJDONSÁG!

A STELLA Zrt. alkalmazkodva az egyre jobban szaporodó BARBER SZALONOK igényeihez kifejlesztette a Golden Green Professional VitaSTYLE FOR MEN termékcsaládot a BARBER SZALONOK számára. A termékcsaládot először a STELLA Zrt. siófoki kereskedelmi konferenciáján mutatta be, ahol igen nagy sikert aratott a kereskedő partnerek körében.

A Golden Green Professional Vita STYLE FOR MEN család különös említésre méltó tagja a MÉLYTÁPLÁLÓ  - RÁNCMÉLYSÉG CSÖKKENTŐ SZÉRUM a férfiak bőrére kifejlesztett ANTI-AGING kozmetikum, mely hosszan tartó hatással biztosítja az egészséges, fiatalos bőr megőrzését, csökkenti a ráncképződést, rendszeres használata enyhíti a ráncokat. a seavaj, a Q10, az A-E-F vitaminok és egyéb hatékony összetevőinek köszönhetően.

A  Golden Green Professional Vita STYLE FOR MEN termékcsalád tartalmaz Szőrtüsző Elixírt is, amely gyulladás csökkentő hatása mellett hatékonyan megőrzi az igénybe vett bőr természetes rugalmasságát, helyreállítja az arcbőr teltségét, feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat és a szemöldök közti területek barázdáit is, az értékes összetevőivel a hyaluron sav, a kollagén és az árnika gyógynövénykivonataival.

Az új Golden Green   Professional VITA STYLE FOR MEN család tagjai között megtalálhatóak még:

  • Golden Green Professional VITA STYLE FOR MEN REGENERÁLÓ SAMPON
  • Golden Green Professional VITA STYLE FOR MEN BOROTVA GÉL
  • Golden Green Professional VITA STYLE FOR MEN AFTER SHAVE GÉL
  • Golden Green Professional VITA STYLE FOR MEN NYUGTATÓ SZAKÁLLÁPOLÓ OLAJ

A termékekről bővebben az alábbi linken olvashatsz:

https://stellazrt.hu/ujdonsagok/golden-green-barber-vita-style-for-men

Online rendelés:

https://stellabeauty.hu/

Kövessen minket

facebook