Golden Green – Nature Line

“A természet ajándéka a luxus érintésével”
A bőr fiatalságának őre és záloga

A STELLA Zrt. szépségszakértői, fejlesztői egy egyedülálló, új generációs natúr  kozmetikai termék-családot fejlesztettek komplex, teljes körű arc- és  testápolásra, alakformálásra, alapvetően otthoni használatra.

NATURE LINE terméksor 14 tagból álló speciális kozmetikumai nagymértékben gátolják a bőr öregedését, serkentik az egészséges hám képződését, sejtregeneráló hatásuk meghosszabbítja a sejtek élettartamát, fokozza a sejtek anyagcseréjét, a kötőszöveti rostok rugalmasságát. Ezáltal segít megőrizni a bőr fiatalságát. Feszesíti a bőrt, gátolja a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást, halványítja a pigment-foltokat, világosítja, tonizálja a bőrt. A család alakjavító, zsírégető, cellulitkezelő, mellfeszesítő kozmetikumaival – az arc ápolása mellett – a természetes hatóanyagaik gyors és mélyreható felszívódásával biztosítják a test hatékony alakformálását, zsírégetést és a vízelvezetését, feszessé, üdévé, selymessé varázsolják a bőrt.

A termékek aktív összetevőinek (acai, ginkgo, kávé, alga, avocado, acerola aloe vera, ázsiai tigrisfű, argán,zöld tea, makadámia, kúszógyökér, vörösbor, szőlőmag, növényi őssejt, rózsa, citrom) kivonata 100%-ban növényi eredetű, tartósítása élelmiszeripari, parabénmentes tartósítószerekkel történik.

A NATURE LINE kozmetikumok természetes összetevői  alkalmasak a legérzékenyebb bőrök ápolására is. Gyulladáscsökkentő hatásúak, normalizálják a bőr működését, energetizálnak, serkentik a kollagén- és elasztinszintézist, a bőr egészséges enzimműködésének fenntartásával  növelik a hidratációt.

A Golden Green NATURE LINE természetes arc-, testkozmetikum családja a bőr selymes ragyogásának, fiatalságának megőrzését garantálja.

Vásárolj akciósan webáruházunk kínálatából 

Kövessen minket

facebook