Elektrokozmetikai gépek összehasonlítása

Kedves Kozmetikus Kolléganő, kedves szépülni vágyó!

Tudni szeretné, hogy melyik kozmetikai kezelés a megfelelő választás?

Bemutatjuk a Rádiófrekvenciás, Kavitációs (Ultrahangos), mezoterápiás tű nélküli kezelések előnyeit és a STELLA Beauty Derm PEN alkalmazását.

Vegye igénybe a kozmetikusnál a kezeléseket és alakformáló szépségkúrákat.

 

1., Mire használjuk rádiófrekvenciás készüléket a kozmetikai gyakorlatban?

A készülék kibocsátott elektromágneses hullámokat kb. 10-éve alkalmazzák a szépségápolásban. A készülék hatása nem a hatóanyag bejuttatás elvére épül, hanem a különleges RF- hullámok, bőrre gyakorolt hatására.

Az eljárás alkalmazható a testen és az arcon is. A készülékek kétféle üzemmódban dolgoznak (kapacitív=testkezelés /
rezisztív=arckezelés). A rádiófrekvenciás kezelés, megnöveli a fibroblasztok (kollagén termelő sejtek) működését, az ellazult, megnyúlt kollagén rostokat visszaállítja eredeti állapotukra.

A rádiófrekvenciás kezeléssel, számos előnyös biológiai hatást érhetünk el:

 • a kezelt szöveten; gyorsul a bőr anyagcsere folyamata,
 • kiürülnek a felgyülemlett méreganyago
 • felmelegíti a felszíni zsírsejteket, ezáltal áteresztővé válnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik
 • melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik, ennek hatására
 • csökkennek a felszíni zsírpárnák
 • a narancsbőr (cellulitis) állapota a kezelt területen igen nagymértékben javul, főleg kúraszerű alkalmazással.

A rádiófrekvenciás kezelés nem fáj, csupán melegséget lehet érezni, amely optimális esetben legfeljebb 41-42 °C.

 

2., Mire használjuk KAVITÁCIOS ultrahang készüléket a kozmetikai gyakorlatban?

Intenzív zsírbontás, ami a kavitáció hatására nem tér vissza a zsírsejtek roncsolása a révén. A kavitációs zsírbontás egy olyan fájdalommentes beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre. A mikrobuborékok alakulása nyomásváltozást hoz létre a zsírsejtekben, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül beroppannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe.

Tehát a zsírsejtek célzottan roncsolódnak akár a legmélyebb rétegekben is. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása.

Az eljárás során a lebontott zsír a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak. Specifikus, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok, és a kötőszövet, melyben az ultrahangot fókuszáljuk, illetve a környező szövetek, mind-mind érintetlenek maradnak. A kezelés teljesen fájdalommentes, és tudatos táplálkozás mellett kúraszerűen alkalmazva igen látványos eredménnyel jár. Általánosságban elmondható, hogy egy kúra az adott területen 1–2 ruhaméretnyi, csökkenést eredményez. A kúra 6-8-10 kezelést igényel a kezelt terület zsírlerakodásának függvényében.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a nemkívánatos lokális zsírrétegtől.

Miben segíthet neked:

 • tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövettől
 • feszesíti a kötőszövetet
 • kezeli a cellulitot
 • csökkenti a test körfogatot
 • formálja az alakot

Figyelmeztetés: szülés vagy zsírleszívás után 6-hét elteltével használható

Kezelhető testrészek: has, derék, csípő, fenék, combok és a karok

 

3., Mire használjuk a tűnélküli MEZOTERÁPIÁS készüléket a kozmetikai gyakorlatban?

A kezelés a hatóanyagok bejuttatásának egyedülálló módszere. Más elekrokozmetikai módszerekkel nem lehetséges ilyen mélységben hatóanyagokat juttatni a bőrbe. A mezoterápia kivételes előnye, hogy nincs hatóanyag veszteség. A készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével „virtuális csatornákat” nyit meg a bőrben, megsokszorozva így a bőr felszívó képességét. A kezelést kellemes, enyhén meleg, masszázsszerű, szinte alig vagy egyáltalán nem érezhető érzés kíséri. Ujjhegy hozzáérintésével – a kezelés közben – az iontoforézishez hasonló érzés érezhető. A mezoterápiás kezelés arcemelő – mezolifting – hatása azonnal látható és tapintható.

 

4., Mire használjuk STELLA Beauty Derm PEN kollagén indukciós készüléket a kozmetikai gyakorlatban, miben előnyösebb, mint a dermaroller?

A STELLA BeautyDerm PEN készülék új utakat nyit a kozmetikai kezelések területén. A praktikus mikró tűs kezelő egységgel, gyors helyi pl. mélyebb szem vagy szájkörnyéki ráncok, striák, hegek, vagy teljes arc-nyak és dekoltázs kezeléseket is végezhetők. A készülék alapvetően „kollagén indukciós” terápia, a saját kollagén képzést „újra indítja” a bőrben. A dermaroller helyettesítésére, a kezelés biztonságos, heg és vérzés nélküli elvégzésére fejlesztették ki, kozmetikai célokra. A kezelés végezhető kozmetikum felkenése nélkül, de lehetséges mezoterápiás kezeléshez alkalmas hatóanyagos ampullák, egyidejű használatával is.

Ebben az esetben válasszuk ki a:

Lady STELLA MesoComplex ampullákból, a bőr típushoz vagy a bőrállapothoz leginkább illeszkedő hatóanyagot. Az ampullák egymással keverhetőek, így a koktél tovább gazdagítható a hatásfok növelése érdekében vegyíthetők, pl. a Lady STELLA MesoConplex ampullákkal és MesoVitál szérumokkal.

Milyen bőrállapotok – bőrtípusok kezeléséhez nyújtanak megoldást az új fejlesztésű Lady STELLA termékek?

 

Lady STELLA ArgiLine Lift Active ráncmélység csökkentő termékcsalád:


Laza tónusú – dehidratált bőrre
de használható minden bőrtípusra is.

A Lady STELLA ArgiLine termékcsalád, botox-hatású argireline-nel készült A forradalmian új Lady STELLA ArgiLine Lift Active intenzív ráncmélység csökkentő professzionális termékcsalád (arctej, arctonik, masszázskrém, pakolás, arckrém, szem- és ajakkontúr krém) hatékony és komplex kezelést nyújt az érett, barázdált, laza tónusú bőr számára.

Hatásmechanizmusát az argireline 6 aminosavból álló fehérjelánc garantálja, mely tű használata nélkül éri el a botox hatást, káros mellékhatás nélkül. Az argirelin gátolja az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerület átvitelt, ezáltal a kezelt területen – rendszeres alkalmazással – akár 60%-kal is csökkenhetnek a ráncok és azok mélysége. Parabén- és színezékmentes, a termékek nem csak gépi, hanem manuális eljárásokhoz is ajánlottak, minden eddiginél látványosabb eredményt garantál.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook