A Stella Zrt. mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy folyamatosan megújuló termék kínálata mellett lehetőséget nyújtson a szakma számára azok kipróbálására, megismerésére is. Ezért 2017. tavaszán és őszén az érdeklődők díjmentes szakmai napok keretében, neves fodrász mesterek és Kozmetikus szakoktató tolmácsolásában kaphattak ízelítőt a Stella Zrt. újdonságaiból, sikertermékeiből.

Díjmentes szakmai nyílt napok a Stella Zrt. oktatóstúdiójában

DÍJMENTES NYÍLT NAPOK A "KNOW HOW" JEGYÉBEN

A Stella Zrt. mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy folyamatosan megújuló termék kínálata mellett lehetőséget nyújtson a szakma számára azok kipróbálására, megismerésére is.

Ezért 2017. tavaszán és őszén az érdeklődők díjmentes szakmai napok keretében, neves fodrász mesterek  és Kozmetikus szakoktató tolmácsolásában kaphattak ízelítőt a Stella Zrt. újdonságaiból, sikertermékeiből.

Fodrász nagyköveteink, Kászonyi Gergely és Varsádi Attila által közelebbről is megismerhetik fodrásztermékeink /Lady STELLA VitacolorLux, Lady Stella Vitaline Proffessional, Subrina Proffessional termékek/  "Know How"-ját, praktikus és trendi technikák bemutatásával egybekötve.

A Lady Stella kozmetikum újdonságait, a problémaorientált kezeléstípusokat és a hatásfokozó mechanizmusukról ismert BeautyDerm elektrokozmetikai gép újdonságokat a Stella Zrt. oktatásvezetője, Bagóné Horváth Katalin tolmácsolásában ismerhetik meg és próbálhatják ki a kozmetikus szakemberek, míg a masszőröknek a Masszázs Egyesület Elnöke, Phodoroszky Tibor mutatja meg a különböző technikákat és fogásokat a sikeres munkavégzéshez.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a férőhelyek száma korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, ezért ezeken az eseményeken való részvétel elő-regisztrációhoz kötött. Ezekről bővebb információt a Stella Zrt. elérhetőségein kaphat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook