Catherine Arley SMINKVERSENY

Catherine Arley SMINKVERSENY-FOTÓPÁLYÁZAT

Catherine Arley SMINKVERSENY


KONCEPCIÓ


A Stella Zrt. – Catherine Arley dekorkozmetikai - sminkversenyt hirdet kozmetikusok és sminkesek körében.

A fotókat 2018. szeptember 30-ig lehet beküldeni elektronikus formában a marketing@stellart.hu e-mail címre.


TÉMA: A LILA ÖTVEN ÁRNYALATA


A 2018-as év színe a mélylila – írja a The New York Times-, valamint „Az év színének olyan árnyalatot választottunk, mely szerintünk a legjobban kifejezi, mi történik most a globális kultúrában” – mondta a Pantone alelnöke, Laurie Pressma. „Az ultra Violet eredetiséget, egyediséget és előrelátó gondolkodásmódot jelez”- nyilatkozta leatrice Eiseman a Pantone Color
Institute vezetője a The New York Timesnak. Ezt a jövőbe tekintő gondolkodásmódot, a Catherine Arley professzionális dekorkozmetikumok csodálatos színvilágát -amely a nemzetközi trendeket képviseli- szeretnénk, ha megjelenítené a jelentkező az elkészített sminkben.

(Forrás: https://www.nytimes.com/2017/12/07/fashion/pantone-color-of-the-year-2018 ultraviolet.html)


FELADAT


A modellt teljes mértékben a témának megfelelően kell sminkelni és stylingolni. Műszempilla használata megengedett. A modellen a szakmai zsűri az alábbiakat értékeli: alapozás, pirosítás (színárnyalatok, technika), szem (szemfesték, kihúzás, szempilla, szemöldök), száj (forma, kontúr, ajakszín), összkép, nehézségi fok, témahűség, kreatívitás, fantázia. Minden munkamódszer megengedett. Modern, letisztult stílus ajánlott. Formailag fantáziadús sminket várunk, a mai trendeknek megfelelő stylinggal.


JELENTKEZÉS


Amennyiben szeretnél részt venni a versenyen, küldd el a felsorolt dokumentumokat (csak az összes anyag beküldése esetén fogadjuk el a jelentkezést):


– a résztvevő fényképes szakmai önéletrajza (teljes cím, születési dátum, befejezett
tanulmány a képzési helyek megadásával, jelenlegi tevékenység, kozmetikus-sminkes)
– legalább 1 db színes fénykép a teljesen sminkmentes modellről
– minimum 2 db színes fénykép a kisminkelt modellről (egyet nyitott, egyet csukott szemmel)
– 1 leírás, melyben részletezed, hogy mi a smink alapötlete. A felhasznált dekorkozmetikumok
megnevezése (márka). A fotókat profi módon, stúdiókörülmények (nem napfénynél) között kell elkészíteni. A fényképek mérete legalább 10 x 15 cm legyen és digitális formában (300 dpi felbontásban)


NEVEZÉS: DÍJMENTES

ZSŰRI:


Balázs Marianna, Dominique Roberts, Csirik Erzsi, Hulinay Gabriella, Tajti Mónika


DÍJAK


Az 1., 2., 3., helyezett csatlakozhat a STELLA smink oktató csapatához.


1. helyezett: 4 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 120.000 forint), 50.000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag. Az őszi Beauty kiállításon közös fellépési lehetőség a STELLA nemzetközileg elismert smink oktatóival.


2. helyezett: 1 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 20.000 forint), 40.000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag.


3. helyezett: 1 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 20.000 forint), 20.000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag.


RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK


A jelentkezéssel a résztvevő elfogadja a pályázat részvételi feltételeit, és hozzájárul, hogy a beküldött fotókat, illetve az elkészült videókat a STELLA Zrt. nyilvánosságra hozhatja, azokat reklámok céljaira felhasználhatja.
Jogi út kizárva.


BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ
2018 szeptember 30.

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2018. október 3.


BEKÜLDÉSI CÍM


A jelentkezéseket, illetve a képi anyagokat e-mailben a marketing@stellart.hu e-mail címre várjuk. A tárgyba szíveskedjen beleírni Catherine Arley sminkverseny.


A pályamunkákat postai úton is feladhatják az alábbi címre:


STELLA Zrt. 1142 Budapest, Szőnyi út 41. 2. emelet
INFORMÁCIÓ
Tel: 06 (30) 537-9574
E-mail:marketing@stellart.hu
www.stellazrt.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook