A STELLA idén is részt vett a 28. ŐSZI BEAUTY FORUM SZAKKIÁLLÍTÁSON

A STELLA Zrt idén is részt vett a 28. ŐSZI BEAUTY FORUM SZAKKIÁLLÍTÁSON

A 28. ŐSZI BEAUTY KIÁLLÍTÁSON HATALMAS SIKERT ARATTAK A STELLA TERMÉK ÚJDONSÁGAI, kozmetikai és MAKE-UP szakmai előadásai.

A STELLA az idei évben is kiállítóként vett részt a Beauty kiállításon, ahol lehullt a lepel Lady STELLA legújabb titkáról, a Golden Green NATURE 24K GOLD exkluzív kozmetikum családról.

Bagóné Horváth Katalin, a STELLA Zrt. kozmetikai oktatási vezetője egy kozmetikai bemutató keretén belül használat közben is bemutatta a STELLA legújabb kozmetikai készülékeit, mint a professzionális csúcstechnológiás LUXCEAR Visage-t, valamint a másik kozmetikai újdonságot a MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ készüléket 5:1-ben RÁDIÓFREKVENCIÁS és 6 féle fényterápiás hatással.

Reneszánszát éli a BARBER Stlye, a szakálldivat igényeire reagálva a STELLA Barber VitaStyle FOR MAN férfiaknak készült termékcsaládja, amit speciálisan a szakáll és arcszőrzet a férfi arcbőr ápolásához fejlesztettek ki, szintén a szakkíállításon került bemutatásra.

A smink színpadon Dominique Roberts a legújabb 2020-as TRENDEK jegyében a Future Color Collection Futurisztikus színvariációk (stage make-up) smink show-t varázsolta a színpadra Catherine Arley csodálatos színvilágával.

Végül, de nem utolsó sorban megrendezésre került az ősz egyik legrangosabb MAKE-UP versenye a Catherine Arley Bridal Make-Up Award, ahol egy klasszikus esküvői sminket kellett kreálniuk a jelentkezőknek. Kreativitás, sokszínűség és látványos megoldások jellemezték a munkákat, így nem volt könnyű dolga a szakmai zsűrinek kiválasztani a díjazottakat.

 A STELLA által meghirdetett Catherine Arley Bridal Make-up Award sminkverseny szebbnél szebb modelljei.

A STELLA Zrt. az alábbi díjakkal és nyereményekkel jutalmazta a helyezetteket:

1. helyezett: A 2020. évi OMC WORLD CUP világbajnokságra az utazást és szállást (1 éjszakára) a STELLA Zrt. biztosítja. 4 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 120 000 forint), 50 000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag. A 2020. évi STELLA TREND kiállításon közös fellépési lehetőség a STELLA nemzetközileg elismert sminkoktatóival.

2. helyezett: 1 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 20 000 forint), 30 000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag.

3. helyezett: 1 napos Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai mesterkurzus (értéke 20 000 forint), 20 000 Ft értékű Catherine Arley dekorkozmetikai ajándékcsomag.

Kövessen minket

facebook