A pillák és a D-k, avagy egy kis pilla történelmi kisokos

Hazánkban az utóbbi 4-5 évben vált elterjedtté a szálankénti szempilla hosszabbítás, ami 3D műszempilla néven vált ismertté. Ezek 0.20, 0.15. 0.10-es vastagságú műszempillákból készülnek.

Aki eddig is tömör, telített, dús pillasorra vágyott, az a “duplázós” technikát kérhette stylistjától, amikor is egy szempillára 2 műszempillát applikálnak.

A legújabb őrület pedig a Volume Lashes | Russian Volume | Hollywood Look, ami tavaly Oroszországból indult és már meghódította az USA-t, Ausztráliát és Európát.

A hihetetlenül vékony és könnyű műszempilla szálak, amik 0.05, 0.06, 0.07 mm vastagságúak, ezen tulajdonságuknál fogva egy saját pillára akár 4-6-8 szuper vékony műszempilla szál is applikálásra kerülhet egy speciális technikával. Annak ellenére hogy ilyen sok műpilla kerül egy saját pillára, mégsem nehezíti el azt, mivel a 4-6 extra vékony pilla súlya megegyezik a korábban használt 1 vagy 2 műszempilla súlyával. A szemenként felapplikálásra került műszempilla szálak száma így elérheti a 400-1000 szálat is! Az eredmény pedig egy nagyon természetes, puha, lágy, soft hatású szempillaív, ami még tartósabb, még könnyedebb viselet.

És akkor itt jönnek képbe a D-k!
A képlet egyszerű: Ahány műszempilla kerül applikálásra egy saját szempillára, annyi “D” a jelölése.

Tehát:
A hagyományos 3D szempilla ezentúl a Classic Lashes, azaz Klasszikus műszempilla szett néven lesz ismert. Itt 1:1 az arány, azaz 1D, szemenként kb. 80-140 szál.
A duplázott szempilla szett az 1:2 aránnyal 2D, szemenként kb. 160-280 szál.
A triplázott szempilla szett az 1:3 aránnyal 3D, szemenként kb. 240-420 szál.
A négy műszempilla applikálás egy saját pillára az 1:4 aránnyal 4D, szemenként kb. 320-560 szál.
… és így tovább 5D, 6D…

Egyelőre viszont ez fogja képviselni a műszempillák között a luxus kategóriát részben a professzionális szolgáltatás miatt, részben az ára miatt is. Az applikációs idő pedig közel 3-4 órát vesz igénybe, de tartóssága miatt mégis időt spórolsz meg, az eredmény pedig minden eddigit felülmúl! 3-4 hét után is 80-90%-os-an telített. Természetesen elengedhetetlen hogy minimálisan ápold és figyelj rá. Hogy naponta legalább 1x finoman átkeféld, ne dörzsöld és ne tépkedd. Végtére is fésülködni is szoktál, a kertet sem kisestélyiben ásod fel és a sminkedet sem kapargatod. Gondolom ez menni fog. ;)

Ha Volume pilláid vannak, tuti a sok dicséret, mindenki észreveszi majd rajtad, a a tekinteted kiemeli, érettebb hölgyeknél bármelyik szépészeti beavatkozást lekörözi, akár 10 évet letagadhatsz, mivel “anti-aging hatású”, turisztikai látványosság leszel és garantáltan sok pillátlan irigyed lesz! :)

Vásárolj műszempillát most webáruházunkban

Szerző: Tarján Viktória – szempilla stylist

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook