A 27. ŐSZI BEAUTY KIÁLLÍTÁSON OSZTATLAN SIKERT ARATTAK A STELLA TERMÉKEK

A 27. ŐSZI BEAUTY KIÁLLÍTÁSON OSZTATLAN SIKERT ARATTAK A STELLA TERMÉKEK

A 27. ŐSZI BEAUTY KIÁLLÍTÁSON OSZTATLAN SIKERT ARATTAK A STELLA TERMÉK ÚJDONSÁGAI,

kozmetikai és MAKE-UP szakmai előadásai

A STELLA az idei évben is kiállítóként vett részt a Beauty kiállításon ahol bemutatásra kerültek legújabb termékfejlesztései, a természetes növényi eredetű, magas hatóanyag tartalmú Lady STELLA Décolleté, DEKOLTÁZSKEZELŐ termékcsalád - a nyak, dekoltázs és mell kezelésére-,

a problémás-zsíros-vegyes típusú-szeborreás-mitesszeres bőrök kezelésére fejlesztett Lady STELLA Derm Touch professzionális és a Golden Green Derm Touch lakossági kozmetikumok, valamint  a természetes növényi összetevőket tartalmazó Golden Green Nature Kollagén és Hialuron elixírek.

A kiállításon Bagóné Horváth Katalin a kozmetikai színpadon előadást tartott a megereszkedésre hajlamos testrészek, nyak–dekoltázs–mell REJUVENÁLÓ kozmetikai szalonkezeléseiről, az új DEESS Rádiófrekvenciás készülékkel, és a mitesszeres–aknés–szeborreás bőrök fotorejuvenációs kezeléséről a 3 funkciós DEESS IPL-készülékkel.

 

Balázs Marianna, Csirik Erzsi, Hulinay Gabriella nemzetközileg ismert és elismert sminkmesterek a Catherine Arley professzionális dekorkozmetikumokkal PARTY MAKE-UP kollekciót álmodtak a színpadra.

 

A Catherine Arley dekorkozmetikumok minerálalapú, mikropigmentes, intenzíven pigmentált színeivel, széles termékpalettájával természetes NUDE, MATT, fényesen csillogó TRENDI árnyalataival tökéletes MAKE-UP kivitelezhető. A nemzetközi trendek szerint kialakított Catherine Arley SilkyTouch exkluzív sminkkollekció légáteresztő struktúrájának köszönhetően segíti a bőrt lélegezni, visszaadja a bőr csillogását, friss üde és selymes érzetet kölcsönözve.

Csirik Erzsi a nap folyamán, a smink színpadon előadást tartott az - érett bőrök - sminkeléséről annak legújabb trendjeiről, valamint bemutatta a Catherine Arley legújabb hidratáló anti-aging összetevőket tartalmazó MAKE-UP kollekciót.

A Stella Zrt. Catherine Arley sminkverseny fotópályázat lezárult. A kiírásnak megfelelően közel 50 db pályamunka érkezett be a „Lila ötven árnyalata” pályázat jegyében.

Az első helyezett Hugyecz Zsófia lett, a 2. Körösi Kriszta, osztott  3. helyezést ért el Turbucz Tímea és Thoma Franciska. Az értékes exkluzív Catherine Arley ajándékcsomagokat, emlékplakettet a Stella Zrt. kereskedelmi igazgatója Balogh Imre adta át a díjazottak részére.

 

STELLA SMINKVERSENY/FOTÓPÁLYÁZAT NYERTESEI

I. helyezett Hugyecz Zsófia

 

 II. helyezett Körösi Kriszta

 

 

III. helyezett (osztott) Turbucz Tímea

 

 

III. helyezett (osztott) Thoma Franciska

 

 

Párizsi menyasszonyok – az OMC világbajnokságról hazatért Dominique Roberts világ és Európa bajnok sminkművész egy nagyszabású látványos Catherine Arley make-up színpadi show-val kápráztatta el a nézőket, megkoronázva ezzel a színpadi előadásokat

 

 

Dominique a modellek arcát a Catherine Arley légáteresztő, E-vitamin formulával gazdagított alapozóival készítette elő, az árnyalásokhoz a professzionális kontúr palettát használta, az arc fénypontjait folyékony highlighterrel hangsúlyozta. A precízen elkészített menyasszonyi smink variációkat Catherine Arley smink fixálóval rögzítette.

Dominiqu Roberts a fellépést követően a STELLA standon dedikált a nézők nagy örömére.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook