Cégünkről

Már közel 65 éve a szépség szolgálatában, a siker útján

A STELLA Zrt. 2017-ben ünnepli fennállásának 65. évfordulóját. Immáron közel 65 éve szolgálja a hazai és a nemzetközi szépségszakmát folyamatosan a piaci igényekhez igazodó, magas minőségű termékekkel. Az ország egyik legnagyobb tradíciójával és legerősebb piaci pozíciójával rendelkező cég a professzionális szakma területén. Meghatározó piaci szerepe a több, mint 60 éves szakmai tapasztalatnak, a kiegyensúlyozott, folyamatos fejlődésnek köszönhető, melyekkel a szépségszakma szolgálatában áll.

A piaci igényeknek megfelelően magas minőségű termékpalettát kínál, melyet a komplexitás, az aktuális szakmai irányzatok, a minőség és az innováció vezérel.

Ma már több, mint 5.000 terméket forgalmaz, melynek 80%-a saját fejlesztésű, saját márkás termék. Áruszortimentjében teljes körű palettát kínál úgy a házi, mint a professzionális szépségápoláshoz: lábtól a fejbúbig arc-, test-, kéz- és lábápoló termékeket, fodrász-kozmetikai eszközöket, elektrokozmetikai gépeket, szalonberendezéseket.

Gazdálkodása és pénzügyi helyzete stabil, likvid, gazdaságos, nyereséges vállalkozás.

A STELLA Zrt. termékei

A STELLA Zrt. 65 éves múlttal és szépségápolási tapasztalattal rendelkező cég.  A kutatások tudományos eredményeit felhasználva Lady STELLA márkanév alatt korszerű professzionális és lakossági kozmetikumokat, krémeket, ampullákat, peelingeket, pakolásokat, maszkokat, mezoterápiás és Spa Spirit Wellness olajakat, masszázskrémeket, valamint hajápoló, hajformázó termékeket és mikropigmentes, ammóniaszegény gyümölcs és protein kivonatú hajfestékeket fejlesztett ki.

Gondosan válogatott, növényi eredetű, természetes, európai innováció díjas hatóanyagok, „PhytoCellTec  Malus Domestica” növényi őssejt, botox hatású argirelin összetevők alkalmazásával  kimagasló eredményeket ért el a bőr fiatalságának megőrzése, a ránckezelés, az alakformálás,  a cellulitkezelés, a bőrfeszesítés, valamint a hajápolás terén, az argán olaj kivonatokat tartalmazó hajápoló készítményeivel és a mikropigmentes hajfestékeivel.

Termékei négy alkalommal nyerték el a Magyar Termék Nagydíjat, már 17 országban vannak jelen.

Szakmai elismerései

A szakma egyik közkedvelt márkája, a Lady  STELLA kozmetikumcsalád már öt alkalommal (2008-ban kétszer, 2009-ben és 2013-ban szintén két termékcsaláddal) elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet, sőt 2011 és 2013-ban a Magyar Brands® díjjal is jutalmazták. Ezen elismerések a STELLA Zrt. által forgalmazott egyéb márkák minőségét is méltán fémjelzik.

Magyar Termék Nagydíj

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető cím a termék előállítójának, forgalmazójának megbízhatóságát tanúsítja, viselője számára biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést, alkalmazása erkölcsi elismerést jelent. Így válik a “Tanúsított Minőség Európai Útlevelévé!”

Magyar Brands

A Magyar Brands a legkiválóbb hazai márkák megmérettetését célul kitűző program. A Magyar Brands hazai márkákat díjaz, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A Lady STELLAmárka tehát méltán nyerte el ezt a díjat.

A STELLA Zrt-t a magyar gazdaság élénkítéséért tett erőfeszítéséért a BKIK „Főváros Gazdaságáért” díjjal is kitüntette 2011. novemberében.

BISNODE „AAA” tanúsítvány

A STELLA Zrt. 2013-ban és 2014-ben is újabb kitüntető címet nyert el: megkapta a BISNODE „AAA” kategóriájú, azaz a legmagasabb pénzügyi megbízhatóságot jelentő tanúsítványát, amellyel a magyar cégek csupán 0,63 %-a büszkélkedhet.

A STELLA Zrt. legfrissebb kitüntetései között szerepel az Aranymérleg és a Klauzál Gábor díj is, melyek szintén a gazdaságért és a szakmáért tett erőfeszítéseinek elismerését bizonyítják.

Folyamatos innováció

A STELLA Zrt. továbbra is törekszik folyamatos innovációval, kutató- és fejlesztőmunkával olyan nagyszerű termékeket alkotni, melyek megfelelnek a kozmetikus és fodrász szakma legmagasabb elvárásainak. Termékei nemcsak a magyar, de egyre inkább a külföldi szakemberek körében is népszerűek és elismertek. Törzsvásárlói programmal pedig egyedülálló kedvezményrendszert biztosít a STELLA a szakemberek számára.

A STELLA Zrt. a jövőben a folyamatos megújulást – a kozmetikusok, fodrászok legmagasabb igényeinek megfelelő – intenzív termékfejlesztést és a hatóanyagokban gazdag arc-, haj- és testkozmetikumok forgalmazását tűzte ki céljául.

Ennek megfelelően a STELLA termékpalettájában már megtalálhatóak a legújabb klinikai tisztaságú, illat- és színezékmentes, nanotechnológiával előállított Lady STELLA MesoComplex mezoterápiás kozmetikumok. A Lady STELLA VitaLine samponok SLS-Free (Sodium Laureth Sulfate – mentes) technológiával készülnek, azaz nem tartalmaznak szulfát-származékot, amelyek gyakori allergiakeltő anyagok.

Nagy sikernek örvendenek a Lady STELLA VitaLine márkacsalád természetes napenergiával előállított hajápolói is.

A STELLA Zrt. fontosnak tartja, az általa kifejlesztett saját márkás termékek pl.: Lady  STELLAmárkacsalád esetében is a környezettudatosságot. A Lady STELLA ArgiLine és Olíva Professional kozmetikumok már természetes összetevőkben gazdag, ökológiailag tiszta termékek.

A STELLA Zrt. igyekszik a szépségápolásban eddig használt szintetikus konzerválószereket, illatanyagokat, fényvédőket és emulgálószereket természet azonos, innovatív összetevőkkel(gyümölcs- és gyógynövény kivonatú összetevőkkel, mint a tej vagy a méhviasz, gyógyvizek, tengeri alga-származékok, stb.) helyettesíteni, ezáltal nem irritálják a bőrt és hozzájárulnak a természetes szépségápolás megvalósításához és a hidratált, egészségtől ragyogó bőr, haj és köröm megőrzéséhez.

Komplex kezelési rendszerek

A STELLA Zrt. munkája túlmutat a kozmetikumok megalkotásán, hiszen nem csak termékeket, hanem komplex kezelési rendszerek „know-how” átadását is biztosítja a szakemberek számára, folyamatos továbbképzéssel.

A STELLA jubileumi újdonságai a tű nélküli mezoterápiás és kavitációs gépek, valamint a LadyStella MesoComplex és ArgiLine szalonkozmetikumok napjaink legkorszerűbb, leghatékonyabb kozmetikai eljárásai rövid idő alatt nagy sikert arattak a kozmetikusok körében.

Cégünk, a STELLA Zrt. minden eddiginél gazdagabb kínálattal, szinte napról-napra megújuló termék szortimenttel, kedvező árakkal és rendszeres akciókkal áll vásárlói rendelkezésére.

A STELLA Szakáruháza és Szaküzletei egyre bővülnek

Gazdag termék szortimenttel, kedvező árakkal és rendszeres akciókkal várják a professzionális viszonteladókat és a szakembereket!

STELLA Szakáruház:

 1142 Bp., Szőnyi út 41.
 Tel: 06-1/470-5080
 Fax: 06-1/223-0243
 E-mail: info@stellart.hu

Nyitva tartás:

Hétfő, Kedd, Csütörtök: 8-17 óráig
Szerda: 7-18 óráig
Péntek: 8-15 óráig
Szombat: 9-14 óráig ( július - augusztusban ZÁRVA)

Elérhetőségek:

Értékesítés vezető: +36 30 820-3203

Áruházvezető: +36 30 677-5511

Diszkont (vegyi áru) szint: +36 1 470-50-89; +36 30 985-6887

Eszköz szint: +36 1 470-50-80; +36 30 985-7309

Bútor, elektrokozmetikai gép szint: +36 1 470-50-88; +36 30 730-6258

Webáruház: +36 1 470-50-87; +36 30-985-6696

STELLA Sztár/ Extra Szaküzletek:

1136 Bp., Hegedűs Gy. u. 19-21.
Tel: 06-1/349-3976
Star szaküzlet mobil: +36 30 985-7711
Extra szaküzlet mobil: +36 30 985-6752

Nyitva tartás:

Hétfőtől- csütörtökig: 8-17 óráig
Pénteken: 8-16 óráig
Szombat-vasárnap: ZÁRVA

„STELLA Partner” logóval ellátott helyi szakkereskedések, képviseletek

Területi Képviselőink:

Oktatás vezető kozmetikusunk:

Bagóné Horváth Katalin: szepsegapolas-szakerto@stellart.hu

Webáruház:

Figyelem! Ha Ön 2017.01.24.-e előtt regisztrált webáruházunkba és nem tud belépni a korábbi adataival, akkor kérjük, kattintson az Elfelejtett jelszó-ra, és elküldjük új jelszavát, melyet később módosíthat. Megértésüket köszönjük!

 • Látogasson el weboldalainkra!
 • Regisztráljon, vásároljon webáruházunkban
  • kedvező árakkal,
  • folyamatos akciókkal,
  • újdonságokkal,
  • aktuális trend ismertetőkkel,
  • rendezvényeinkről szóló képes összeállításokkal,
  • folyamatos nyereményakciókkal várunk minden kedves vásárlót és érdeklődőt.

 

WEBÁRUHÁZ: www. stellabeauty.hu

Szolgáltatásaink: kiszállítás, oktatás, elektrokozmetikai gép betanítás, szerviz ellátás, szalonberendezés helyszíni összeszerelése/telepítése, csomagküldő szolgálat

Címek, információ: www.stellart.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket

facebook