STELLA Kereskedelmi Konferencia 2019 - Siófok

STELLA Zrt. 2019. szeptember 20-22. között tartotta éves kereskedői konferenciáját 80 hazai és export partner részvételével.

A kereskedelmi konferencián résztvevők a kellemes pihenésen túl, átfogó képet kaphattak a hazai és nemzetközi szépségipar piaci tendenciáinak alakulásáról, valamint a várható trendekről és divatirányzatokról.

A STELLA Zrt. mind a fodrászat, mind a kozmetika terén bemutatta legújabb fejlesztésű termékeit és szalonberendezéseit, amelyek a piaci igényeknek megfelelően lettek kifejlesztve és ezáltal minden bizonnyal a jövő év sikertermékeivé válhatnak.

A kereskedő partnerek előtt lehullt a lepel Lady STELLA legújabb titkáról, az új Golden Green NATURE 24K GOLD exkluzív kozmetikum családról.
Az arany szépítő, ráncmélység csökkentő hatása annak köszönhető, hogy 200-szor annyi vizet képes megkötni, mint a saját súlya, így könnyen beépül a bőrsejtek közé és hidratáló, tápláló ásványi anyagokat, nyomelemeket képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, amik elősegítik a sejtek teljes megújulását és optimális működését. Értékes hatóanyagai késleltetik a bőr öregedési folyamatait, azonnali látványos eredményt biztosítva.

A termékcsaládot közelebbről is megismerheti majd a nagyérdemű a Beauty Forum Hungary szakkiállításon, október 25-26-án ahol a STELLA Zrt. egy 60 m2-es standdal képviselteti magát. 

Reneszánszát éli a BARBER Stlye, a szakálldivat igényeire reagálva a GOLDEN GREEN BARBER VitaStyle FOR MEN' férfiaknak készült termékcsaládja, amit speciálisan a szakáll és arcszőrzet a férfi arcbőr ápolásához fejlesztettek ki, szintén a konferencián került bemutatásra.

Bagóné Horváth Katalin, a STELLA Zrt. kozmetikai oktatási vezetője egy kozmetikai bemutató keretén belül használat közben is bemutatta a STELLA legújabb kozmetikai készülékeit, mint a professzionális csúcstechnológiás LUXCEAR Visage-t.

A LUXCEAR Visage, a japán high tech szépségipar legújabb fejlesztése. A 3in1-ben készülék a rádiófrekvencia, az ultrahang és a mélyporációs kezeléseket rejti magában. Amelyeknek köszönhetően a hatóanyagok a legmélyebben fekvő bőrrétegekhez is eljuttatnak, beindítva a biokémiai, biofizikai hatásokat a hámszövet különböző rétegeiben.  A kúraszerű kezelések eredménye, minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúlnak.

A másik kozmetikai újdonság a MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ készülék 5:1-ben RÁDIÓFREKVENCIÁS ÉS 6 féle fényterápiás hatással.

A készülék a rádiófrekvencia és elektronikus izom-stimuláció működése alapján egyedülálló, mély stimuláló hatást fejt ki, amely segíti a kollagén regenerációját, feszesíti a bőrt, ezáltal javítja a bőr tónusát és általános megjelenését, valamint növeli a különböző hidratálók, szérumok és krémek hatását, azáltal, hogy a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja

Sikert arattak továbbá a STELLA legújabb szőrtelenítő Brazil és EZWAZ prémium gyantái, valamint az exkluzív gyantamelegítő is.

Végül, de nem utolsó sorban hatalmas sikert aratott a legújabb, STELLA EXKLUZÍV SALON-STYLE bútor kollekciója, amely már elérhető a STELLA kínálatában.

A konferenciát követően gála vacsora koronázta meg az estét, ahol Simó Gabriella a STELLA Zrt. elnök-vezérigazgatója pezsgős koccintással köszönte meg a résztvevőknek az eddig elért sikereket, valamint a legjobban teljesítő partnereket egy egy hetes balatonalmádi pihenéssel ajándékozta meg.


 

Kövessen minket

facebook